Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Pytania i odpowiedzi
vendetta - 16-02-2011, 22:53 Temat postu: ZLOT 2011 - Pytania i odpowiedzi Zlot Mitsumaniaki 2011
Miejsce zlotu : Ośrodek "Wawrzkowizna" k Bełchatowa // Lokalizacja - zobacz gdzie to jest
Termin zlotu: 26-28 sierpnia 2011
Rezerwacje : w tym temacie
Zdjęcia pokoi można zobaczyć tutaj
Plan OSiR "Wawrzkowizna" jest TU
Zapisy na KOSZULKI zlotowe, są TU
Rezerwujemy tylko termin zlotu, jeśli chcielibyście zostać dłużej to ustalacie osobiście w recepcji po przyjeździe (ceny pozostają te same).
Nie ma specjalnej zniżki dla dzieci, natomiast płacimy za pokój/domek a nie za osobę.
Zwierzaki za darmo.
Parking niestrzeżony za darmo.
Wyżywienie: we własnym zakresie. Na terenie ośrodka jest restauracja wydająca śniadania, obiady, kolacje. Jest również kilka punktów gastronomicznych (hot dogi hamburgery i inne frytki) Większość pokoi posiada lodówki, w domkach są aneksy kuchenne. Można będzie rozpalić swój grill (w ramach rozsądku i z zachowaniem ostrożności).
W pokojach hotelowych i hoteliku nie ma czajników. W pokojach gościnnych są, a w obiekcie sportowym jest wspólne pomieszczenie kuchenne.
Będę dopisywać co mi się przypomni.
Pytajcie, pomoże nam to też się dokładnie zorientować czego jeszcze nie wiemy.
edit 26.03.2011
Po dzisiejszej wizycie w ośrodku mamy informację, że jest możliwość rozbicia namiotu. Cena prawdopodobnie 30 zł od sztuki. Teren nie jest zbyt duży także ograniczenia ilościowe jakieś będą, ale spokojnie kilka się zmieści. Dodatkowo na terenie ośrodka są dwa "sanitariaty" gdzie jest toaleta i prysznic - to również pomoc dla jednego z pokoi bez łazienki.
Yoshiko - 16-02-2011, 23:04
To może ja pierwsza zacznę
Na pytanie o opłatę za zwierza - tak wiem mam czekać .
Drugie pytanie dotyczy pobytu dłuższego niż weekend -czy wtedy rezerwuję domek na własną rękę ???
Czy są opłaty za parking i klimatyczne
pamar - 17-02-2011, 14:49
Yoshiko napisał/a: | Na pytanie o opłatę za zwierza |
Zwierzaki można spokojnie zabierać, opłata za pupila = 0
Yoshiko napisał/a: | Drugie pytanie dotyczy pobytu dłuższego niż weekend -czy wtedy rezerwuję domek na własną rękę ??? |
Tak, trzeba się zgłosić do recepcji z identyfikatorem a wtedy opłata wynosi tyle ile w trakcie zlotu (rabat 20%) Yoshiko napisał/a: |
Czy są opłaty za parking i klimatyczne |
Parking niestrzeżony mamy gratis, opłata klimatyczna też wynosi 0
Anonymous - 17-02-2011, 16:20
Yoshiko napisał/a: | Drugie pytanie dotyczy pobytu dłuższego niż weekend -czy wtedy rezerwuję domek na własną rękę ??? |
W trakcie zlotu tak jak pisze pamar.
Telefonicznie lub mailowo też można, i trzeba wtedy podać kilka niezbędnych danych:
Klub Mitsumaniaki, Organizator Andrzej Bartnik.
Podając powyższe, bez względu na długość pobytu cena jest taka jak podana przez nas.
cabaniarz - 17-02-2011, 17:52
czyli pobyt piątek-niedziela=2doby, sobota-niedziela =1doba, dobrze rozumiem?
Anonymous - 17-02-2011, 18:48
Doba Hotelowa na ośrodku jest od godziny 14 do 12.
bastek - 20-02-2011, 09:52
pewnie bym został ze 3 dni dłużej...
poproszę o info, czy są jakieś ścieżki rowerowe - z dzieckiem wolałbym na drogę publiczną się nie zapuszczać, a rowery bym chętnie zabrał. może jakaś mapka?
z góry dziękuję
jazy1 - 22-02-2011, 08:15
bastek1 napisał/a: | pewnie bym został ze 3 dni dłużej...
poproszę o info, czy są jakieś ścieżki rowerowe - z dzieckiem wolałbym na drogę publiczną się nie zapuszczać, a rowery bym chętnie zabrał. może jakaś mapka?
z góry dziękuję |
Scieżki rowerowe są: z jednej strony do Bełchatowa i dalej a jadąc w drugą stronę jedzie się w kierunku góry kamieńsk przez zalew Słok i lasami ale nie wiem czy dojedzie się do samej góry ( tak miało być )
http://www.naszbelchatow.pl/trasy-rowerowe/
trasa 7 i 9
koszmarek - 22-02-2011, 16:30
Czy pokoje hotelowe będą miały czajniki elektryczne? Doczytałam na stronie ośrodka, że pokoje hotelowe mają lodówki. :>
volve - 22-02-2011, 19:50
koszmarek napisał/a: | Czy pokoje hotelowe będą miały czajniki elektryczne? Doczytałam na stronie ośrodka, że pokoje hotelowe mają lodówki. |
Ooo...dobre pytanie Ogólnie przydałaby się jakaś informacja, co w jakich pomieszczeniach będzie. Bo w tym roku niestety ze mną nie jadą osoby, które na ostatnim zlocie poratowały mnie czajnikiem i ciepłą herbatą rano
jazy1 - 23-02-2011, 08:57
Jeszcze jedno . Wjazd na teren ośrodka w soboty i niedziele w okresie letnim jest płatny ( 5 pln ) . To tak żebyście nie poczuli się zaskoczeni. Chyba że organizatorzy załatwią to z właścicielem albo się coś zmieniło bo dawno tam nie byłem.
emada - 23-02-2011, 12:04
W każdym pokoju / domku jest lodówka i albo czajnik elektryczny albo kuchenka gazowa i zwykly czajnik.
Co do parkingu to organizatorzy Wam załatwili, że jest gratis
cabaniarz - 23-02-2011, 18:41
emada napisał/a: | Co do parkingu to organizatorzy Wam załatwili, że jest gratis |
dzię-ku-je-my
April77 - 25-02-2011, 15:52
A ma ktoś już przygotowany plan zlotu? może wpadnę na jeden dzień
Pozdrawiam
Premieros - 25-02-2011, 17:11
OO i wreszcie blisko mnie bo 10km tylko:) Jakby ktoś miał pytania co do ośrodka to walcie bywam tam często Ja będę na pewno
|
|
|