Chcę Kupić L200 - dziwne L200
pgas - 19-02-2011, 02:13 Temat postu: dziwne L200 Witam
Chcę kupić L200 (drugie) znalazłem auto z 2007r
przebieg ok.100.000 km, ale jest trochę nietypowe: podwójna kabina, ale z paką dłuższą o ok. 0,5 - 0,8 m.
Trochę dziwne
Czy ktoś może spotkał się już z taką konfiguracją?
Całość wygląda na fabrycznie wykonaną. zero jakichkolwiek śladów samoróbki.
pozdrawiam.
z góry dzięki za odpowiedź
namotore - 19-02-2011, 13:45
widac przedluzke w ksztalcie banana przed tylnymi nadkolami. Takie rurowe odbojniki widzialem w landroverach w kopalni, na drogach moga czepiac sie pieski. ile za to chca??
pgas - 19-02-2011, 14:25
trochę ulęgałka cały delikatnie poobijany.
odboje do zdjęcia, kiepsko z nimi wygląda
Ale pytam jeszcze raz: czy ktoś się spotkał z takim długim egzemplarzem?
namotore - 20-02-2011, 22:40
u nas w robocie takie tylko jezdza :
Szarkrow - 26-02-2011, 08:36
Witam wszystkich. Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem eLki z 2002 roku, to mój pierwszy wóz 4x4, więc liczę na to że tutaj na forum znajdę wszystkie niezbędne info i porady. Misiek będzie mi służył głównie do pracy wiec na pakę wskoczy metalowa skrzynia na narzędzia co przy okazji dociąży tył.. Zastanawia mnie jak wygląda sprawa z twardością pedału hamulca w Waszych eLkach, bo u mnie pedał jest bardzo miękki, wpada w podłogę ale robotę swoją wykonuje.Odpowietrzyłem hamulce nadal to samo, wiec może to klocki może pompa a może po prostu tak ma być?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Zielonej Wyspy.
http://img841.imageshack.us/i/dsc02464w.jpg/
zbyszekm2 - 26-02-2011, 09:05
Szarkrow napisał/a: | Witam wszystkich. Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem eLki z 2002 roku, to mój pierwszy wóz 4x4, więc liczę na to że tutaj na forum znajdę wszystkie niezbędne info i porady. Misiek będzie mi służył głównie do pracy wiec na pakę wskoczy metalowa skrzynia na narzędzia co przy okazji dociąży tył.. Zastanawia mnie jak wygląda sprawa z twardością pedału hamulca w Waszych eLkach, bo u mnie pedał jest bardzo miękki, wpada w podłogę ale robotę swoją wykonuje.Odpowietrzyłem hamulce nadal to samo, wiec może to klocki może pompa a może po prostu tak ma być?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Zielonej Wyspy.
http://img841.imageshack.us/i/dsc02464w.jpg/ |
Albo pompa wspomagania (waku, które jest na alternatorze0 albo pompa hamulcowa.
|
|
|