To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić L200 - dziwne L200

pgas - 19-02-2011, 02:13
Temat postu: dziwne L200
Witam
Chcę kupić L200 (drugie) znalazłem auto z 2007r
przebieg ok.100.000 km, ale jest trochę nietypowe: podwójna kabina, ale z paką dłuższą o ok. 0,5 - 0,8 m. :shock:
Trochę dziwne :?
Czy ktoś może spotkał się już z taką konfiguracją?
Całość wygląda na fabrycznie wykonaną. zero jakichkolwiek śladów samoróbki.

pozdrawiam.
z góry dzięki za odpowiedź

namotore - 19-02-2011, 13:45

widac przedluzke w ksztalcie banana przed tylnymi nadkolami. Takie rurowe odbojniki widzialem w landroverach w kopalni, na drogach moga czepiac sie pieski. ile za to chca??
pgas - 19-02-2011, 14:25

trochę ulęgałka cały delikatnie poobijany. :lol:

odboje do zdjęcia, kiepsko z nimi wygląda

Ale pytam jeszcze raz: czy ktoś się spotkał z takim długim egzemplarzem?

namotore - 20-02-2011, 22:40

u nas w robocie takie tylko jezdza :lol: :
Szarkrow - 26-02-2011, 08:36

Witam wszystkich. Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem eLki z 2002 roku, to mój pierwszy wóz 4x4, więc liczę na to że tutaj na forum znajdę wszystkie niezbędne info i porady. Misiek będzie mi służył głównie do pracy wiec na pakę wskoczy metalowa skrzynia na narzędzia co przy okazji dociąży tył.. Zastanawia mnie jak wygląda sprawa z twardością pedału hamulca w Waszych eLkach, bo u mnie pedał jest bardzo miękki, wpada w podłogę ale robotę swoją wykonuje.Odpowietrzyłem hamulce nadal to samo, wiec może to klocki może pompa a może po prostu tak ma być?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Zielonej Wyspy.

http://img841.imageshack.us/i/dsc02464w.jpg/

zbyszekm2 - 26-02-2011, 09:05

Szarkrow napisał/a:
Witam wszystkich. Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem eLki z 2002 roku, to mój pierwszy wóz 4x4, więc liczę na to że tutaj na forum znajdę wszystkie niezbędne info i porady. Misiek będzie mi służył głównie do pracy wiec na pakę wskoczy metalowa skrzynia na narzędzia co przy okazji dociąży tył.. Zastanawia mnie jak wygląda sprawa z twardością pedału hamulca w Waszych eLkach, bo u mnie pedał jest bardzo miękki, wpada w podłogę ale robotę swoją wykonuje.Odpowietrzyłem hamulce nadal to samo, wiec może to klocki może pompa a może po prostu tak ma być?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Zielonej Wyspy.

http://img841.imageshack.us/i/dsc02464w.jpg/

Albo pompa wspomagania (waku, które jest na alternatorze0 albo pompa hamulcowa.