To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Wyjazdowy spot weekendowy SUSIEC 2013

Seichan - 19-02-2011, 19:59
Temat postu: Wyjazdowy spot weekendowy SUSIEC 2013
Padła propozycja, trzeba coś ustalić ;)

Primo - kto w ogóle jest chętny
Bo jak nikt nie będzie zainteresowany, to nie ma co w ogole sobie głowy zawracać ;) Ale że integracja powinna iść w różnych kierunkach, to myślę, że kilka (-naście?) osób chętnych się znajdzie.

Secundo - miejsce
Ktoś może polecić jakiś fajny i niedrogi ośrodek w okolicach Lublina, tudzież na terenie województwa lubelskiego? Skoro wyjazd ma być weekendowy, to potrzeba nam domki na 2 doby (piątek-niedziela). Oczywiście parking i jakieś miejsce na grill / ognisko.

Tertio - termin
Nie ukrywam, że z racji egzaminów optymalnym dla mnie terminem byłby kwiecień. Powinno być wtedy w miarę ciepło, więc będzie można przy ognisku trochę posiedzieć :)
Może np. comiesięczny spot w kwietniu zrobić wyjazdowy? I tak większość rezerwuje ten termin na przyjazd na spot, to może zamiast gnać do Lublina zabralibyście swoich bliskich (jeśli ktoś oczywiście chce) na wyjazd weekendowy z mitsumaniakową ekipą?

Mam nadzieję, że nie skończy się tylko na przeglądaniu postu :badgrin: , ale jakieś zainteresowanie będzie ;)

Andrew - 19-02-2011, 20:04

Primo:
1.Andrzej i Monika.
Secundo:
Co do miejsca, to koło mnie nic ciekawego nie ma :(
Tertio:
Co do terminu natomiast, w kwietniu może być, aby tylko było ciepło :)

Soner - 19-02-2011, 23:50

Jestem chętny na spota weekendowego. Myślałem o Jedlance niedaleko Lubartowa. Są tam domki i pensjonat. Kwiecień akurat, bo jeśli nie byłoby ogrzewania domków (pokoi) to powinno być ciepło przynajmniej od atmosfery i %. A potem wrócimy w niedziele na stałe miejsce spotkań dla osób, które nie mogły być cały weekend lub poprostu 1 raz przeniesiemy spota na ten ośrodek dla urozmaicenia.
tomasek - 20-02-2011, 00:05

A ja myślałem że jeszcze za wcześnie na ten temat :P
No dobra,zastanawiałem się co by szukać na naszym pojezierzu Łeńcz-Włodawskim,odległość ok.50 km, np.Łukcze,Piaseczno itp. są tam domki typu BRDA,dosyć duże,cisza,spokój,ładna okolica.
Trzeba by ewentualnie znaleść kontakt do ośrodka,albo zrobić sobie wycieczkę i dogadać warunki.Wiem że jest to wykonalne, bo już kiedyś tak wynajmowałem chyba na Andrzejki :mrgreen:
Jakieś inne propozycję :?:

radek79 - 20-02-2011, 07:05

witam ja jeszcze nie wiem czy uda się nam zapisać na ten spot ponieważ jeszcze nie zostawialiśmy córki samej na noc z teściową ,ale trzeba zacząć probować
_Slawek_ - 20-02-2011, 08:40

radek79 napisał/a:
witam ja jeszcze nie wiem czy uda się nam zapisać na ten spot ponieważ jeszcze nie zostawialiśmy córki samej na noc z teściową ,ale trzeba zacząć probować

A tu nawet nie na noc tylko na 2 noce trzeba by zostawić...
Radku, może po prostu zabierzcie się wszyscy razem - tzn. z dzieckiem, nie teściową :D chyba że chcesz :P My np. planujemy jechać z dziećmi (bez teściowych) :)

Bursztynka - 20-02-2011, 09:31

ja chętna :) na pewno ja sama bo na razie nie wiem z kim :D kot na pewno zostaje w domu
patriotazz - 20-02-2011, 11:21

Myślę że mógłbym się skusić:P aby tylko bylo ciepło i oczywiście mam nadzieje że nie wypadnie mi delegacja do Warszawy:)
matunio20 - 20-02-2011, 12:29

A mnie i tak nie będzie, ale proponuje za miejsce wybrać Krasnobród. ale tam to lepiej w lecie jechać, bo można się pochlapać :)
Spoxik - 21-02-2011, 00:11

No ja też jestem jak najbardziej za! Świetna ekipa= świetna atmosfera= świetna zabawa!!

No i co tu wiecej chcieć??

Aby tylko ciepło było!!

tomasek - 27-01-2013, 17:02

Odkopujemy temat :mrgreen:
Na początek ustalmy termin,a następnie ile maniaków będzie chętnych :mrgreen:

grzesiopol - 27-01-2013, 17:15

Obecnie padła propozycja skorzystania z ośrodka Ośrodek Rekreacyjno- Wypoczynkowy
"Dolina Bugu"
w miejscowości Kodeń (130 km od Lublina).
Tutaj strona internetowa ośrodka http://dolinabugu.eu/ i cennik.
Może ktoś ma inne propozycje na umiejscowienie naszej integracji to prosimy o propozycje.
Na razie wiemy, że w maju pierwszy i ostatni (właściwie 1 weekend czerwca) weekend odpada w przypadku Jarka i Andrzeja, zostaje 10-12 maj, 17-19 maj i 24-26 maj, może ten środkowy termin czyli 17-19 maj będzie dobry, aczkolwiek 19 maja są Zielone Światki, i Kodniu może coś się dziać.

Koszt w przypadku 4 osób to 340 zł. (dwie doby).

Moja propozycja 17-19 maj pobyt 2 doby w domkach.

Ja już jestem chętny
1. grzesiopol + 3

tomasek - 27-01-2013, 17:30

Może Jarkowi udało by się wynegocjować lepsze ceny dla NAS :twisted:
grzesiopol - 27-01-2013, 17:42

W przypadku swojej "pościeli" koszt dla 4 osób to 240 złotych. Trzeba by było ustalić czy rzeczywiście tak jest. http://dolinabugu.eu/cennik/ Nocleg bez pościeli z własnym śpiworem 30,00 zł za dobę

+ Opłata klimatyczna: 1,80 zł od osoby powyżej 1 doby, no ale my możemy być oficjalnie 1 dobę :mrgreen:

Może jakiś sponsorów uda się załatwić. Ma ktoś.

tomasek - 27-01-2013, 17:45

Grześ no bez przesady,może jeszcze własne łóżko mamy zabrać ze sobą :twisted:
Myślę że jak będzie wielu chętnych to i cena nie będzie sztywna :wink: