To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx97-04] Galnt 2,5V6 Lublin, kombi, prośba o opinię

pitbulek - 22-02-2011, 09:05
Temat postu: [EAx97-04] Galnt 2,5V6 Lublin, kombi, prośba o opinię
nie wstawiona jeszcze oferta na allegro. najpierw facet mi przyslal zdjecia na mejla zebym sie zdecydowal czy ma mi rezerwowac

Kod:
w tej chwili jest 169673 km dojdzie jakies 1600 ,cena 11 tys po oplatach
 klimatronik abs halogeny ,felgi sa 17 na lato ,tapicerka welurowa  zawieszenie koni ,przyciemnione szyby ,skrzynia 5 biegowa ,wykonczenia w karbonie ,tempomat,4 x el szyby .podgrzewana przednia szyba

wiem ze jest malo zdjec ale facet jest w niemczech i tam tez robil zdjecia

Andrew - 22-02-2011, 10:01

Takie kupowanie to jak kupno kota w worku... Jak zarezerwujesz, to będziesz musiał wziąć, a nóż coś Ci nie podejdzie... Przebieg w dzisiejszych czasach rzecz nabyta :wink: Ze zdjęć wiele powiedzieć nie można.
Moominek - 22-02-2011, 10:39

Stanowczo!!! odradzam kupowania auta bez obejrzenia go na własne oczy. Popełniłem ten błąd i to poprzez nasze forum...
Jeśli dogadasz się z człowiekiem, że sprowadzi, a Ty masz możliwość ewentualnego wycofania się po oględzinach to można próbować, w przeciwnym wypadku odpuść sobie taki układ.

fj_mike - 22-02-2011, 11:35

pitbulek napisał/a:
wiem ze jest malo zdjec ale facet jest w niemczech i tam tez robil zdjecia

Skoro jest w Niemczech, to dlaczego zakrył tablicę auta stojącego za Galantem.
Był już na forum podobny handlarz, który oferował inne auto wystawione na allegro, jako gotowe do ściągnięcia z Niemiec.

pitbulek - 22-02-2011, 12:57

chyba zle sie wyrazilem, ten facet jest w niemczech i wlasnie sciaga samochody, tego galanta i tak ma sciagnac a ja sobie go zarezerwowalem jako pierwszy do obejrzenia bez przymusu kupowania
Andrew - 22-02-2011, 12:59

Cytat:
chyba zle sie wyrazilem, ten facet jest w niemczech i wlasnie sciaga samochody, tego galanta i tak ma sciagnac a ja sobie go zarezerwowalem jako pierwszy do obejrzenia bez przymusu kupowania
Właśnie źle sformułowałeś swoje pytanie... W takim razie ściągnie, obejrzysz go i podejmiesz decyzję. Ze zdjęć guzik widać :)
Owczar - 22-02-2011, 14:33

fj_mike napisał/a:
Skoro jest w Niemczech, to dlaczego zakrył tablicę auta stojącego za Galantem.
Był już na forum podobny handlarz, który oferował inne auto wystawione na allegro, jako gotowe do ściągnięcia z Niemiec.

Tak, pamiętam ;) W dodatku oferował auto, które sprzedawał inny handlarz, w innym mieście :) Skrupulatny z tymi tablicami :twisted:

fj_mike - 22-02-2011, 15:52

Owczar napisał/a:
Skrupulatny z tymi tablicami :twisted:

Efekty jakie uzyskał niemal idealne :D

zichu - 02-03-2011, 10:20

apropos tablic... dlaczego na jednych zdjęciach galant jest na tablicach FD a na jednym na GR? :?
Tomek - 02-03-2011, 13:27

zichu napisał/a:
galant jest na tablicach FD

gdzie to widzisz??

fj_mike - 02-03-2011, 13:34

pitbulek napisał/a:
apropos tablic... dlaczego na jednych zdjęciach galant jest na tablicach FD a na jednym na GR?

To całkiem inny samochód.