Chcę kupić Lancera! - chce kupic lancerka prosze o porade czy ten warto..
quadalcanal - 24-02-2011, 17:05 Temat postu: chce kupic lancerka prosze o porade czy ten warto.. zatem juz zdecydowalem sie i znalazlem oferte z wawy :
http://moto.allegro.pl/mi...1474486166.html
wlasciciel od razu powiedzial ze jest to z Dani, ma fotki jak byl porysowany. ogólnie szukam benzyne ale czytając uwagi co do spalania pomyslalem ze moze warto diesla?
moze ktos mi doradzi co do tej konkretnej ofety a moze i ma kogos kto ma dobry rocznik />2007/ do sprzedania w rozsądnej cenie.pozdr.
Toretto - 25-02-2011, 00:48
quadalcanal napisał/a: | uwagi co do spalania pomyslalem ze moze warto diesla? | jest to kwestia kalkulacji, jak dużo jeździsz trasy czy głównie miasto i jakie to jest miasto. Jak pewnie wiesz w tym lancerku jest ten diesel od VW na common railu. Na Danię robili sedany z grillem od SB?
Marianekk - 25-02-2011, 06:37
Jesli z dani niech poda ci jakie mial nr tablic wczesniej i sprawdz tu
http://www.bezwypadkowy.net/sprawdz-auto-z-danii
Toretto napisał/a: | Na Danię robili sedany z grillem od SB? |
99% nie.
Pozdrawiam
Marian
quadalcanal - 25-02-2011, 15:47
b dziekuje za info, niestety mam VIN i po wpisaniu mam komunkat BRAK DANYCH, czy zatem to cos zonacza?
robertdg - 25-02-2011, 15:52
Zdjęcia nie są rewelacyjne, ale nie podoba mi się lewy przód auta
quadalcanal - 25-02-2011, 19:44
czemu? na tym co widac szpary sa takie same i dlugo ogladalem szparki miedzy maska a przodem i wygladaja ok. co do koloru nie wiem ja nie widze roznice miedzy elementami.
robertdg - 25-02-2011, 20:13
quadalcanal, ja bez powiększania zdjęć widziałem pewną anormalie, a tutaj zaznaczyłem Ci na lekko powiększonych zdjęciach, sprawdź sam jak nie wierzysz, nie kwestionuje tego, że auto nie jest warte uwagi, kieruje swoje spostrzeżenia aby wiedzieć na co zwrócić uwage.
quadalcanal - 25-02-2011, 20:17
bardzo dziekuje za pomoc, powiedz mi tylko co widzisz w tym obszarze? ja nrpawde na tym sie tak nie znam, dla mnie laika nic nie widac...chodzi o kolor lakieru? moze tak osbija sie swiatlo?
Muciek - 25-02-2011, 20:25
quadalcanal napisał/a: | bardzo dziekuje za pomoc, powiedz mi tylko co widzisz w tym obszarze? ja nrpawde na tym sie tak nie znam, dla mnie laika nic nie widac...chodzi o kolor lakieru? moze tak osbija sie swiatlo? |
Chodzi o szpary. Siedząc w aucie prawa przednia strona auta jest ładnie spasowana, a lewa już nieciekawie i różnicę widać gołym okiem. A jak widać na zdjęciu to w rzeczywistości jeszcze bardziej
cleoSS - 25-02-2011, 20:31
i chyba zderzak rozni sie delikatnie odcieniem, racaj maska jest troszke opadnieta jedna strona.
quadalcanal - 25-02-2011, 20:36
faktycznie rozni sie odcieniem. jezeli widac to na zdjeciach to w realu tym bardziej, wiec na co mi auto ktore z daleka ładne z bliska juz nie. skzoda. bardzo dziekuje za info mam nadzieje ze innym ta poglądówka tez sie przyda...
Izold - 25-02-2011, 20:57
Toretto napisał/a: | quadalcanal napisał/a: | uwagi co do spalania pomyslalem ze moze warto diesla? | jest to kwestia kalkulacji, jak dużo jeździsz trasy czy głównie miasto i jakie to jest miasto. Jak pewnie wiesz w tym lancerku jest ten diesel od VW na common railu. Na Danię robili sedany z grillem od SB? |
To faktycznie jest diesel made by VW, ale nie common rail, tylko jeszcze z pompowtryskiwaczami.
Toretto - 25-02-2011, 22:46
Izold napisał/a: | ale nie common rail, tylko jeszcze z pompowtryskiwaczami. | rzeczywiście mój błąd, myślałem że to już jest ten na CR
Izold - 25-02-2011, 23:07
Toretto napisał/a: | Izold napisał/a: | ale nie common rail, tylko jeszcze z pompowtryskiwaczami. | rzeczywiście mój błąd, myślałem że to już jest ten na CR |
Chciałbym, żeby taki był, bo właśnie taki mam. Ale i tak jestem zadowolony
Marianekk - 25-02-2011, 23:35
quadalcanal napisał/a: | b dziekuje za info, niestety mam VIN i po wpisaniu mam komunkat BRAK DANYCH, czy zatem to cos zonacza? |
http://www.bezwypadkowy.net/sprawdz-auto-z-danii
Tam nie wpisujesz VIN tylko nr tablic jakie auto posiadało w Danii.
Vin jest podany dodatkowo jak by auto miało pochodzenie amerykańskie.
Pozdrawiam
Marian
Edit;
p.s
Toretto napisał/a: | Na Danię robili sedany z grillem od SB? |
Nie robili na 100% wystarczy zadzwonić do jakiegokolwiek dilera mitsu w dani (mówią po angielsku) i potwierdza
|
|
|