Nasze Miśki - Czarnuch GTI dalsza historia 

vendetta - 28-02-2011, 18:45 Temat postu: Czarnuch GTI dalsza historia Czarnuch już u nas    Jest to autko mojego Łukasza, ale znając życie to ja się będę więcej udzielać w temacie ... i kraść mu go kiedy popadnie     

Dotychczasowe losy zapewne większość z Was już zna 

ostatnio u macia http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=46940

a jeszcze wcześniej u Browara http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=19254

Złe dobrego początki. Na przywitanie nie odpalił (slaby akumulator)    Później już szczęśliwie i bez przygód przebył drogę z Lublina do Łodzi. 

Do wymiany na dzień dobry akumulator i do regulacji obroty - były za niskie i zdarzało mu się zgasnąć.

To już dzisiaj załatwione, ma nowy akumulator (mocniejszy) i obroty ustawione jak należy.

Na zimowym felunku nie prezentuje się najlepiej, ale mamy nadzieję wyjdzie na prostą i pokaże pazur.

Zimowe felgi pójdą do piaskowania, a legendarne białe szprychy już czekają na wiosnę     

W najbliższej przyszłości czeka go też pranie, odkurzanie i wietrzenie oraz modyfikacja audio. Pomalutku i się odrodzi na ulicach Łodzi     

Saqu - 28-02-2011, 18:56
  ahh historia kontynuowana w gronie MM  
												 Jogurt - 28-02-2011, 19:16
  a kto go skrzywdził tymi zderzakami i progami ? taki ładny był ...
												 yaro1976 - 28-02-2011, 19:32
  gratulacje dla was obojga, niech wam wymiata bez awaryjnie
												 Marcin-Krak - 28-02-2011, 20:42

| vendetta napisał/a: | 	 		  | a jeszcze wcześniej u Browara | 	  

No to wiesz, że 2 razy owinął się nim wokół latarni     

Używał go do pakowania prezentów               

Niech się sprawuje, a ja wcale nie żartowałem i nie jestem zazdrosny   
												 Kleju - 28-02-2011, 20:47

| Jogurt napisał/a: | 	 		  | a kto go skrzywdził tymi zderzakami i progami ? | 	  

Kurde a mi się podoba   
												 Anonymous - 28-02-2011, 21:06
  na białych szprychach jeszcze ładniejszy... az sie łezka w oku kręci ...buuu  
												 vendetta - 28-02-2011, 21:12

| Jogurt napisał/a: | 	 		  | a kto go skrzywdził tymi zderzakami i progami ? taki ładny był ... | 	  

Z tego co widzę to już u Browara miał taki zderzak i mnie osobiście bardzo się podoba   

Anonymous - 28-02-2011, 21:16
  zgadza sie auto lakierowałem całe wraz z bodykitem i widocznym na zdjeciu zderzakiem.Nie jest on ori ale stwierdziłem ze lepiej wygląda niż fabryczna dokładka  
												 Hugo - 28-02-2011, 22:48
  Wygląda bosko. Mały zadzior.
												 mystek - 28-02-2011, 22:57
  #Jogurt - przecież kotnie wygląda!! Jak mało co który GTi, aż czytając pierwszy post Vendetty pomyślałem sobie - czemu nie wiedziałem, ze jest na sprzedaż!?    Piękny jest!! Kolor mega do niego pasuje i te zderzaki z dokładkami.
												 jacek11 - 28-02-2011, 23:03
  Łeeee,widzę,że Łukasz wpadł w miśkowe sieci    auto z dobrych rąk,więc będzie się cieszył tym diabełkiem  
												 londolut - 01-03-2011, 00:24
  Ale go tam na wschodniej flance potraktowali nalepką... blee   

Wysoko coś stoi, dalej jedzie na KONI?
												 mkm - 01-03-2011, 00:28
  Krakowska podkładka też się uchowała    

Normalnie "Tour de Pologne Czarnucha"  
												 Anonymous - 01-03-2011, 06:58
  ładna ta dokładka       cały jest śliczny    niech się sprawuje i będzie dbany jak u poprzednich właścicieli   

| 

|  

|