To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - Czy będzie letnia akcja przeglądowa ?

ZbujMadej - 15-03-2011, 15:41
Temat postu: Czy będzie letnia akcja przeglądowa ?
Wiosna już chyba na dobre się zadomowiła, więc szybkie pytanko. Jakieś szansę na Letnią Akcję Przeglądową za przysłowiowe 49,90 zł ? Samo sprawdzenie stanu technicznego kosztowało ostatnio ok.300zł w ASO (Elbląg), więc jest zasadnicza różnica.
sqza - 15-03-2011, 20:07

Byłoby super gdyby Wosenna też była - ja byłem na ostatniej Zimowej i coś tam się przydalo :)

Wiadomo jak to po zimie - moze być nie ciekawe więc lepiej przed sezonym wyjazdowym mieć świadomość niedomagań sprzętu ;P

RaVciO - 16-03-2011, 10:23

Napisz co konkretnie obejmował ten przegląd na akcji zimowej i ile mniej więcej czasu trwał ten przegląd?
sqza - 16-03-2011, 13:26

Jakiś czas temu to było i ja w sumie siedziałem w salonie - a sprzedawca z salonu pojechał autem do warsztatu i wrócił nim po około 40 min.

Generalnie po powrocie otrzymałem taki wydruk/kartkę z informacjami o stanie technicznym samochodu:
- hamulce,
- zawieszenie,
- ogólne informacje o samochodzie,

Czego się dowiedziałem
- do wymiany miałem płyn hamulcowy,
- zasugerowali zmianę tulejek w skrzyni - w sumie miałem to u Nich robić - ale mówili, że tragedii niema ale warto się nad tym zastanowić ;P
- wymienili mi żarówkę (oczywiście odpłatnie) - brak długiego ;)
- mówili, że fotel kierowcy wygnieciony (ale wymiana u nich to kosmiczne koszty)

Jako, że auto kupiłem praktycznie 1,5 do 2 miesięcy przed tym przeglądem - to trochę się go obawiałem, ale po informacjach od mechaników wiem, że to był niezły zakup ;P

Jak będę w domq może odnajdę ten wydruk i podeślę screen