To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - zgubiony korek wlewu oleju

chesy - 16-03-2011, 14:55
Temat postu: zgubiony korek wlewu oleju
nie wiem jak się to stało, ale wczoraj patrze i korka nie ma, wszystko pochlapane ... Czy mogę włożyć zamiast korka jakąś prowizoryczną szmatę, i jeździć? a jak nie szmatę to co?
P.S kupie korek wlewu oleju

Czy macie pomysł z jakich innych samochodów pasują te korki? objeździłem wszystkie szroty obdzwoniłem gdzie się dało i nic ..

Andrew - 16-03-2011, 15:12

Szmaty raczej nie wkładaj, żeby Ci przypadkiem nie wciągnęło do środka :wink:
fuegos - 17-03-2011, 23:07

byle jakie mitsu benzynowe powinno pasowac... w moich dwoch misiakach korki sa zamienne...
Andrew - 18-03-2011, 07:39

W allparts korek 15 zł :wink:
chesy - 18-03-2011, 15:30

20 zł korek + 20 przesyłka, już zamówiłem :)
Piwor - 19-03-2011, 09:54

Kiedyś jak szukałem autka, znalazłem w pewnym komisie padake colta GTI. Zamiast korka był dekielek od zniczy z izolacją. Gdzieś mam zdjęcie. :)
dulas - 21-03-2011, 21:08

dzisiaj bylem w Nur auto byly korki uniwersalne , tylko widzialem ,jak chcesz moge sie zainteresowac
chesy - 21-03-2011, 22:15

Dzięki nie trzeba już zamówiłem. Bylem na każdym szrocie, gdzie z góry powiedzieli ze tego nie sprzedadzą, bo części nie mają zbytnio do tego modelu i jeżeli już to cały silnik :) W sklepie głownie zajmującym się japońskimi częściami, jakiś chamski koleś stwierdził ze nie ma tego w katalogu, a na pytanie czy poszuka czegoś pasującego powiedział, że i tak nie będzie pasowało nic, i tak w każdym sklepie. Na forum ktoś mi proponował za 60 zł nie wliczając kuriera za pobraniem... Skorzystałem ze sklepu podanego wyżej i jeszcze dostałem jakiś rabat bo jestem tu zarejestrowany :)