To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant VR4/Dynamic E39A 88-92 - Gal 4x4

rosomak1983 - 16-03-2011, 21:22
Temat postu: Gal 4x4
Moze ktos go przygarnie (na czesci ??? )
http://moto.allegro.pl/mi...1512395828.html

Maretzky85 - 16-03-2011, 21:58

Wczoraj go widziałem na allegro, ale pomysł przeszczepiania napędu jest mocno przerażający, więc sobie odpuściłem... Chyba, że ktoś mi podłogę przespawa :D ;p
Wook@sH - 16-03-2011, 22:36

To kup sobie tego ;) chętnie oddam w dobre ręce :)
http://moto.allegro.pl/mi...1496191269.html

koszmarek - 16-03-2011, 22:43

ale kiedy to sedan :>
mitsu_pl - 17-03-2011, 10:29

Ten bordowy, żeby był sedanem i troszkę bliżej to już by u mnie stał na części ;) , ciekawe ile jeszcze sobie koleś za niego życzy, bo jest tysiak i dopisek: "Cena minimalna nie została osiągnięta".
xcracing - 17-03-2011, 15:48

Niestety podejrzewam, że zanim ten samochód przestał być na chodzie to mógł pod koniec żywota tak dostać po tyłku, że z tych części związanych z napędem do odzyskania może nie być za wiele.
Gdyby to był chociaż sedan to bym się może na części blacharskie połakomił.

rosomak1983 - 17-03-2011, 18:03

mitsu_pl napisał/a:
, ciekawe ile jeszcze sobie koleś za niego życzy, bo jest tysiak i dopisek: "Cena minimalna nie została osiągnięta".

mozna zadzownic spytać
xcracing napisał/a:
to mógł pod koniec żywota tak dostać po tyłku,

mogł i nie mogł bez sensu gadanie...

xcracing - 17-03-2011, 19:12

rosomak1983 napisał/a:
xcracing napisał/a:
to mógł pod koniec żywota tak dostać po tyłku,

mogł i nie mogł bez sensu gadanie...

No pewnie, że mógł i nie mógł. Nie napisałem tego po to żeby sobie jakieś gdybanie naskrobać tylko żeby zwrócić na to uwagę przy ewentualnych oględzinach bo naoglądałem się już sporo starszych, raczej mało zadbanych 4x4, "życie" ich nie oszczędzało. Coś w sobie mają, że może bardziej kuszą do przykatowania. I tyle.

t0m3k - 17-03-2011, 21:00

Wook@sH jakbyś go sprzedawał za rok to by już dawno stał u mnie pod domem :D

a swoją drogą wiedziałem że skądś znam tego srebrnego Galanta :D

Wook@sH - 17-03-2011, 21:02

Heh ... no wiesz, w tym roku to ja go po raz pierwszy wystawiłem. Patrząc na zainteresowanie takimi autami. Za rok pewnie też go będę wystawiał ;) Ale to nic, na wartości już nie straci ;) ... oby na jakości też nie ;p
Maretzky85 - 17-03-2011, 22:19

Wook@sH, uwierz mi, zainteresowanie jest :) Tylko pewnie budżetu brakuje :P
mitsu_pl - 18-03-2011, 14:20

Powiem wam szczerze, że przy dzisiejszym stanie "gospodarki domowej" (nie wiem jak u was, ale tu na wschodzie to wszystko dąży do upadku) to lepiej jeździć tym co się ma...
carlRP - 18-03-2011, 16:30

Widze że panowie mają ten sam problem co ja:D też mam do sprzedania Gala w sedanie i mówiąc krótko jest strasznie ciężko sprzedać :/ oczywiście nie porównuje sie tutaj do Gala Wook@sH bo nawet mój mu do pięt nie dorasta :D sprzedać Gala i to za dobrą cene to strasznie ciężko teraz :/
Wook@sH - 18-03-2011, 16:45

Maretzky85 napisał/a:
zainteresowanie jest

No to mam chyba pecha, lub moja aukcja jest niewidzialna dla chętnych. Bo W czasie 12 dni miałem 1 telefon w sprawie auta. Tak tylko jeden - z którego oczywiście nic nie wynikło. I co ciekawe,wcześniej jak wystawiałem go za 6 tyś, jakoś więcej telefonów miałem. Więc myślę, że albo mitsu_pl ma rację( i zostanę z autem na wieki ;) ), albo muszę jeszcze czekać, aż ten kto go zechce zobaczy aukcję.

carlRP napisał/a:
też mam do sprzedania Gala w sedanie i mówiąc krótko jest strasznie ciężko sprzedać :/ oczywiście nie porównuje sie tutaj do Gala Wook@sH bo nawet mój mu do pięt nie dorasta

Nie lubię porównywać czegoś czego nie widziałem na oczy, ale skoro tak mówisz to jest mi trochę lepiej ;p

carlRP - 18-03-2011, 18:15

Miałem na myśli wersje Gala:D hehe bo mój to wersja podstawowa:/ a twój to można powiedzieć duży wypas:) hehe
Co do aukcji to ja nie miałem żadnego telefonu przez 12 dni :/ ehh:/