To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 2.04.2011 g.18.oo

Adaho_krak - 17-03-2011, 13:40
Temat postu: Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 2.04.2011 g.18.oo
W związku z dużym zainteresowaniem tematem zapraszam wszystkich chętnych na spontaniczne spotkanie zorganizowane przy okazji wystawy naszego klubowego kolegi Kordiank2. Impreza odbędzie się dnia 2 kwietnia 2011 o godzinie 18.00 w Kawiarni Naukowej w Krakowie przy ul. Jakuba. Więcej informacji w temacie przewodnim: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=61656

Do zobaczenia.

Marcin-Krak - 29-03-2011, 21:04

No ja na dzień dzisiejszy się wybieram zdecydowanie - mam nadzieję, że sprawa aktualna.
I że zapał i chęci pojawienia się nie prysły jak to ostatnimi czasy miało miejsce choćby ze spotami :P

sieegurd - 29-03-2011, 21:11

Marcin-Krak napisał/a:
No ja na dzień dzisiejszy się wybieram zdecydowanie - mam nadzieję, że sprawa aktualna.
I że zapał i chęci pojawienia się nie prysły jak to ostatnimi czasy miało miejsce choćby ze spotami :P

No ja również będę, w sumie to się doczekać nie mogę :P Miałem właśnie pisać, czy spotykamy się gdzieś wcześniej, bo ja chyba będę trochę przed czasem. Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie? :D

Marcin-Krak - 29-03-2011, 21:19

sieegurd napisał/a:
No ja również będę, w sumie to się doczekać nie mogę :P Miałem właśnie pisać, czy spotykamy się gdzieś wcześniej, bo ja chyba będę trochę przed czasem. Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie? :D

Zobaczymy jak się inni określą.
Coś się pomyśli ;)

wojzi - 30-03-2011, 01:55

Chęnie bym się zjawił - zwłaszcza jako nowy MItsumaniak, no ale w sobotę Misiek wiezie nas na rodzinne imieniny więc niestety nie tym razem. Ale mam nadzieję, że następnym razem będę dostępny.
Adaho_krak - 30-03-2011, 22:53

Ja też zamierzam się pojawić. Myślę że spotkamy się na miejscu :)
Marcin-Krak - 31-03-2011, 19:53

No i co ?
Tyle osób spota chciało - jest okazja się spotkać i cisza :evil:
Adaś może masówkę puścisz?

Jackall - 31-03-2011, 22:08

Więc i ja potwierdzam że przybędę. Tylko jeszcze nie wiem czy sam czy większym gronem. No i przede wszystkim czy autkiem bo wygodniej czy tramwajem bo piwka się napić będzie można :?

sieegurd napisał/a:
Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie? :D

Dlaczego nie wypada? A może w trakcie wystawy żeby po się niepotrzebnie nie plątać?
Marcin masówka zdaje się że poszła, a odzew znikomy :evil:

Marcin-Krak - 31-03-2011, 22:11

Ja tam na pewno nie będę autem :P
Jackall napisał/a:
Marcin masówka zdaje się że poszła, a odzew znikomy :evil:

A faktycznie zdaje się, że była - ostatnio za dużo maili się przejawi przez skrzynkę ;)
Może się rozczarujemy w sobotę pozytywnie :roll:

sieegurd - 31-03-2011, 22:31

Jackall napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie?

Dlaczego nie wypada? A może w trakcie wystawy żeby po się niepotrzebnie nie plątać?

Ja jestem otwarty na propozycje :) Przyjadę do Kraka busem, więc mogę być wcześniej i piweczko obalić :)

Marcin-Krak napisał/a:
Może się rozczarujemy w sobotę pozytywnie

Myślę, że tak będzie :)

Jackall - 31-03-2011, 23:31

Marcin-Krak napisał/a:
Może się rozczarujemy w sobotę pozytywnie :roll:

Również mam taką nadzieję :wink:

sieegurd - 01-04-2011, 20:46

I jak tam? Widzimy się na miejscu ok 18tej, czy jakiś spocik wcześniej? Bo nie wiem na którą mam dojechać do Kraka :)
Marcin-Krak - 01-04-2011, 20:50

sieegurd napisał/a:
I jak tam? Widzimy się na miejscu ok 18tej, czy jakiś spocik wcześniej? Bo nie wiem na którą mam dojechać do Kraka :)

Wszystko ma się zacząć o 19 ;)
Więc ok 18 myślę, że będzie ok.
Do zobaczenia.

mkm - 03-04-2011, 11:30

kordiank2 miło było poznać.
Niestety jest powiedzenie, "kto późno przychodzi, sam sobie szkodzi", ale niestety nie daliśmy rady przyjechać wcześniej, za co przepraszamy.
Obiecujemy poprawę następnym razem.
Do zobaczenia!

sieegurd - 03-04-2011, 16:21

mkm napisał/a:
kordiank2 miło było poznać.

Dokładnie :) Również miło było poznać Ciebie mkm i Twoją czarną połowicę :P Cieszę się, że także poznałem mojego partnera z MGS :P

Adam, Krzysiek, Fargo - miło było Was ponownie zobaczyć :)