Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 2.04.2011 g.18.oo
Adaho_krak - 17-03-2011, 13:40 Temat postu: Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 2.04.2011 g.18.oo W związku z dużym zainteresowaniem tematem zapraszam wszystkich chętnych na spontaniczne spotkanie zorganizowane przy okazji wystawy naszego klubowego kolegi Kordiank2. Impreza odbędzie się dnia 2 kwietnia 2011 o godzinie 18.00 w Kawiarni Naukowej w Krakowie przy ul. Jakuba. Więcej informacji w temacie przewodnim: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=61656
Do zobaczenia.
Marcin-Krak - 29-03-2011, 21:04
No ja na dzień dzisiejszy się wybieram zdecydowanie - mam nadzieję, że sprawa aktualna.
I że zapał i chęci pojawienia się nie prysły jak to ostatnimi czasy miało miejsce choćby ze spotami
sieegurd - 29-03-2011, 21:11
Marcin-Krak napisał/a: | No ja na dzień dzisiejszy się wybieram zdecydowanie - mam nadzieję, że sprawa aktualna.
I że zapał i chęci pojawienia się nie prysły jak to ostatnimi czasy miało miejsce choćby ze spotami |
No ja również będę, w sumie to się doczekać nie mogę Miałem właśnie pisać, czy spotykamy się gdzieś wcześniej, bo ja chyba będę trochę przed czasem. Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie?
Marcin-Krak - 29-03-2011, 21:19
sieegurd napisał/a: | No ja również będę, w sumie to się doczekać nie mogę Miałem właśnie pisać, czy spotykamy się gdzieś wcześniej, bo ja chyba będę trochę przed czasem. Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie? |
Zobaczymy jak się inni określą.
Coś się pomyśli
wojzi - 30-03-2011, 01:55
Chęnie bym się zjawił - zwłaszcza jako nowy MItsumaniak, no ale w sobotę Misiek wiezie nas na rodzinne imieniny więc niestety nie tym razem. Ale mam nadzieję, że następnym razem będę dostępny.
Adaho_krak - 30-03-2011, 22:53
Ja też zamierzam się pojawić. Myślę że spotkamy się na miejscu
Marcin-Krak - 31-03-2011, 19:53
No i co ?
Tyle osób spota chciało - jest okazja się spotkać i cisza
Adaś może masówkę puścisz?
Jackall - 31-03-2011, 22:08
Więc i ja potwierdzam że przybędę. Tylko jeszcze nie wiem czy sam czy większym gronem. No i przede wszystkim czy autkiem bo wygodniej czy tramwajem bo piwka się napić będzie można
sieegurd napisał/a: | Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie? |
Dlaczego nie wypada? A może w trakcie wystawy żeby po się niepotrzebnie nie plątać?
Marcin masówka zdaje się że poszła, a odzew znikomy
Marcin-Krak - 31-03-2011, 22:11
Ja tam na pewno nie będę autem
Jackall napisał/a: | Marcin masówka zdaje się że poszła, a odzew znikomy |
A faktycznie zdaje się, że była - ostatnio za dużo maili się przejawi przez skrzynkę
Może się rozczarujemy w sobotę pozytywnie
sieegurd - 31-03-2011, 22:31
Jackall napisał/a: | sieegurd napisał/a:
Na piwko przed wystawą nie wypada, ale może po skoczymy na szybkie?
Dlaczego nie wypada? A może w trakcie wystawy żeby po się niepotrzebnie nie plątać? |
Ja jestem otwarty na propozycje Przyjadę do Kraka busem, więc mogę być wcześniej i piweczko obalić
Marcin-Krak napisał/a: | Może się rozczarujemy w sobotę pozytywnie |
Myślę, że tak będzie
Jackall - 31-03-2011, 23:31
Marcin-Krak napisał/a: | Może się rozczarujemy w sobotę pozytywnie |
Również mam taką nadzieję
sieegurd - 01-04-2011, 20:46
I jak tam? Widzimy się na miejscu ok 18tej, czy jakiś spocik wcześniej? Bo nie wiem na którą mam dojechać do Kraka
Marcin-Krak - 01-04-2011, 20:50
sieegurd napisał/a: | I jak tam? Widzimy się na miejscu ok 18tej, czy jakiś spocik wcześniej? Bo nie wiem na którą mam dojechać do Kraka |
Wszystko ma się zacząć o 19
Więc ok 18 myślę, że będzie ok.
Do zobaczenia.
mkm - 03-04-2011, 11:30
kordiank2 miło było poznać.
Niestety jest powiedzenie, "kto późno przychodzi, sam sobie szkodzi", ale niestety nie daliśmy rady przyjechać wcześniej, za co przepraszamy.
Obiecujemy poprawę następnym razem.
Do zobaczenia!
sieegurd - 03-04-2011, 16:21
mkm napisał/a: | kordiank2 miło było poznać. |
Dokładnie Również miło było poznać Ciebie mkm i Twoją czarną połowicę Cieszę się, że także poznałem mojego partnera z MGS
Adam, Krzysiek, Fargo - miło było Was ponownie zobaczyć
|
|
|