Galant - Ogólne - JAK NIE ZROBIĆ Z GALA WIOCHY ...
lsp - 22-03-2011, 01:21 Temat postu: JAK NIE ZROBIĆ Z GALA WIOCHY ... A no właśnie...
Muszę zrobić reklamę na swoim Miśku.
W końcu auto trafia do lakiernika na poprawki a potem w czarny macik
Owa reklama ma się znaleźć już na czarnej foli. Zależy mi na zachowaniu sportowego charakteru połączonego z reklamą.
Może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły jak okleić gala żeby nie zrobić na nim wiochy?
Jak to mówią "szewc bez butów chodzi" dlatego pewnie mam problem jak wykleić swoje autko.
Dodam tylko że reklama ma być zrobiona z jednokolorowych ciętych ploterowo folii. Kolory: srebrny mat, sportowa czerwień.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, pomysły. Dla zainteresowanych mogę wysłać wzornik gala. Może ktoś ma talent i coś wymodzi
Tomek - 22-03-2011, 07:30
walnij sobie old-schoolową reklame Marlboro, ta nigdy nie będzie wiochą
motke - 22-03-2011, 09:50
lsp napisał/a: | sportowa czerwień |
ciekawe. nawet nie wiedziałem że kolory mają takie nazwy. Jak kolega by nazwał kolor biały i czarny.
już wiem: anielski biały i diabelski czarny
lsp napisał/a: | Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, pomysły. Dla zainteresowanych mogę wysłać wzornik gala. Może ktoś ma talent i coś wymodzi |
tak dużo informacji napisałeś, że będziesz miał na pewno w czym wybierać. Zapomniałeś chyba dodać co tam ma być oklejone
wilk88 - 22-03-2011, 13:36
motke napisał/a: |
tak dużo informacji napisałeś, że będziesz miał na pewno w czym wybierać. Zapomniałeś chyba dodać co tam ma być oklejone |
Spokojnie, bez szydery...
Słuchaj fakt, że ciężko stwierdzić, bo nie wiadomo co to za reklama, ja np. lubię wszelkiego rodzaju naklejki firm sportowych (to też reklamy ), jakbyś wstawił tutaj jakieś logo czy tam projekt było by spoko. Jakbyś wrzucił jeszcze zdjęcia swojego galanta, to mógłbym się pobawić w photoshopie i stworzyć kilka opcji.
pozdro
lsp - 24-03-2011, 21:42
No własnie reklama ma byc mojej firmy.
Twój post motke jest tak irytujacy ze chyba sam sobie przyj....
Sportowa czerwień kojaży sie zwykle z pewnym odcieniem czerwieni. A sama nazwa koloru jest dość popularna chociażby w salonach samochodowych.
Cytat: | już wiem: anielski biały i diabelski czarny | Zwał jak zwał, ludzie różnie określają kolory. Przykład: Ceramika łazienkowa, jest pewien standard bieli z palety RAL powszechnie stosowany. Np umywalki Koło itd. Ale już cersanit ma inny odcień nie pasujący do całej rzeszy pozostałych producentów. Nazywa się ten odcień Siną bielą.
Tak że jak dla mnie to twój post jest efektem jakichś wewnętrznych problemów i chęcią wyżycia się tam gdy podczas poczynań nikt nie spojrzy w oczy. No ale to moja subiektywna opinia.
Wilk a zdjęcia gala dziś zrobiłem, później postaram się je wrzucić.
koszmarek - 24-03-2011, 22:00
lsp napisał/a: | ze chyba sam sobie przyj.... |
popraw się póki Cie żaden mod nie widzi.
wilk88 - 24-03-2011, 22:01
OK czekam, na zdjęcia i na logo firmy. Jeśli nie tu to na maila:
30mateusz888@wp.pl
motke - 25-03-2011, 08:25
lsp napisał/a: |
Cytat: | już wiem: anielski biały i diabelski czarny | Zwał jak zwał, ludzie różnie określają kolory. Przykład: Ceramika łazienkowa, jest pewien standard bieli z palety RAL powszechnie stosowany. Np umywalki Koło itd. Ale już cersanit ma inny odcień nie pasujący do całej rzeszy pozostałych producentów. Nazywa się ten odcień Siną bielą.
Tak że jak dla mnie to twój post jest efektem jakichś wewnętrznych problemów i chęcią wyżycia się tam gdy podczas poczynań nikt nie spojrzy w oczy. No ale to moja subiektywna opinia. |
Problemy wewnętrzne to może ty masz jakieś. Jestem szczęśliwym człowiekiem i podobno zdrowym fizycznie jak i psychicznie To jest forum i tu się wyraża opinie jak byś nie wiedział. Sam napisałeś że będziesz wdzięczny za wszelkie sugestie. Więc nie wiem co cię dziwi.
Po za tym wątek jest o oklejaniu samochodu. Porównujesz firmy kolo i cersanit. To samo masz z foliami. Każda firma ma swój odcień i swoją nazwę.
Co do twoich informacji.:
- Chodziło mi o to że nazwa firmy może być mała tzn. oklejone tylko drzwi lub duże czyli oklejony praktycznie cały samochód z praktycznie niewidocznym kolorem lakieru.
- Druga sprawa jest z czcionką użytą do oklejenia. Weźmiesz jakiegoś ariala lub times to na starcie będzie porażka.
- Nie mam pojęcia jakie masz logo. Chcesz zachować sportowy charakter samochodu. W tym cała rzecz że logo może nie pasować do tego charakteru.
Ale podobno dobry grafik ze wszystkiego potrafi zrobić coś niesamowitego.
lsp - 26-03-2011, 11:25
Wilk tu masz fotki mojego misia
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=62277
a logo wyśle na maila
|
|
|