Świętokrzyskie - Polecane warsztaty wulkanizacyjne
rysiul - 25-03-2011, 20:37 Temat postu: Polecane warsztaty wulkanizacyjne Witam
Jako że od kilku dni mam już wiosnę powoli przymierzam się do operacji zmiany opon na letnie. Czy możecie polecić jakiś fachowy warsztat wulkanizacyjny w okolicy Ostrowca Św., przy czym za fachowy warsztat uważam taki, gdzie wiedzą, że przy skrzywionej feldze trzeba ją walnąć młotkiem, a nie kleić masę odważników.
Anonymous - 30-03-2011, 16:11
Moge Ci polecic warsztat wulkanizycayjny gdzie mozliwe ze Ci tą felge wyprostują i nie młotkiem
rysiul - 30-03-2011, 17:59
W takim razie proszę o namiary na warsztat. Jeśli mają rozsądne ceny to pewnie tam zajrzę.
Anonymous - 01-04-2011, 13:48
To jest Ostrowiec Św . Ul Noskowskiego 3. (Od Długiej jadąc w strone Kolonii Robotniczej to uliczka w lewo) Sa Reklamy przed uliczką Wulkanizacja i malowanie proszkowe, renowacja felg. To Warsztat mojego calkiem dobrego kumpla, (Podiwedz ze od Bomby jestes z białego galanta to da rade moze jakies zniżki załapac hehehe ) PzdR
rysiul - 04-04-2011, 17:58
Letnie kapcie założone Odwiedziłem zakład z poprzedniego posta i faktycznie wiedzą o co chodzi w tym fachu. Przy okazji dowiedziałem się czegoś nowego o moich oponach. Co do ceny to liczyłem na lepszą(nie korzystałem z żadnych zniżek), ale dramatu nie ma(we Wrocławiu zapłaciłbym 15 zł. więcej).
|
|
|