Forum ogólne - skrzynia 6-cio biegowa w mitsubishi
Wiktor - 03-04-2011, 11:26 Temat postu: skrzynia 6-cio biegowa w mitsubishi witam, pytanie jak powyżej, w jakich modelach mitsubishi z przednim napędem można potkać skrzynie 6-cio biegową?
robertdg - 03-04-2011, 11:37
Obecny Lancer/ASX 1.8DID
Także Lancer z silnikiem 2.0DID
Jak coś jeszcze z 2WD to ktoś napewno uzupełni
Muciek - 03-04-2011, 12:19
ASX 1.8DiD 2WD
Colt 1.3 ale w automacie ma 6 biegów
Grandis 2.0DiD chyba ma 6
To z tych obecnie produkowanych. Jeszcze Outlander ma 6 biegów, ale to 4WD.
Tomek - 04-04-2011, 13:01 Temat postu: Re: skrzynia 6-cio biegowa w mitsubishi
Wiktor napisał/a: | witam, pytanie jak powyżej, w jakich modelach mitsubishi z przednim napędem można potkać skrzynie 6-cio biegową? |
masz plany na SWAPa???
jesli tak, to jak ogarniesz temat, to sie podziel
jakby taka skrzynka była dobrze zestopiowana, to by mozna bylo podrozowac calkiem tanio, takze z wyzszymi predkosciami
Wiktor - 05-04-2011, 10:44
a modelach typu diamante, sigma, eclipse v6, i inne nie koniecznie najnowsze modele miały skrzynie tylko 5-ki i automaty czy 6-ka też występowała?
[ Dodano: 05-04-2011, 10:48 ]
tomek84 napisał/a: | Wiktor napisał/a: | witam, pytanie jak powyżej, w jakich modelach mitsubishi z przednim napędem można potkać skrzynie 6-cio biegową? |
masz plany na SWAPa???
jesli tak, to jak ogarniesz temat, to sie podziel
jakby taka skrzynka była dobrze zestopiowana, to by mozna bylo podrozowac calkiem tanio, takze z wyzszymi predkosciami |
ostatnio sporo jeździłem autem z manualną 6-ką i w trasie jest to zaj....ta sprawa więc takie coś przeszło mi przez głowę
ale na razie to tylko gdybanie... czeka mnie wymiana łożysk a jeśli dało by się zrobić swapa skrzyni za rozsądne pieniądze to poważnie bym się nad tym zastanowił
|
|
|