Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 1998r, kombi, Częstochowa
kujon6 - 06-04-2011, 11:15 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 1998r, kombi, Częstochowa
Kod: | Cena (brutto):
Typ:
Kombi
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1998
Przebieg w km:
170 000 km
Skrzynia biegów:
automatyczna
Moc:
136 KM (100 kW)
Pojemność skokowa:
1997 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna+LPG
Kolor:
granatowy-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
Holandia
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Sekwencyjny wtrysk gazu - działa perfekcyjnie 10,7L gazu na 100km
Silnik pracuje na pełnym syntetyku - nie bierze oleju
Klimatronic sprawny i chłodzi bardzo dobrze
Nowy japoński rozrząd
Na prawych tylnych drzwiach lekkie wgniecenie pokazane na zdjęciu.
Auto nie wymaga wkładu finansowego |
Pomóżcie mi ocenić czy warto jechać zobaczyć to auto z tego co widać na zdjęciach. Mam pytanie o nivomaty, czy w razie czego jest możliwość wymiany na jakieś zwykłe amory? Jeśli chodzi o wgniotkę to ponoć jest to tylko efekt parkowania, koleś nic z tym nie robił bo bał się, że po jakichś zabiegach może wyleźć rdza. A jeśli chodzi o zagłówek fotelu pasażera to jest po prostu wyciągnięty.
fj_mike - 06-04-2011, 11:55
kujon6, wrzuć link do ogłoszenia
Na pierwszy rzut oka wszystko w porządku. Nadkola tylne już raczej po naprawie.
Poproś o zdjęcie komory silnika.
kujon6 - 07-04-2011, 19:03
Zdjęcie komory silnika: . Proszę w dalszym ciągu o opinie:)
robertdg - 07-04-2011, 22:09
Wygląda nienajgorzej, poza tymi przewodami od LPG
Tomek - 08-04-2011, 08:42
dziwny panel klimatronica, i dodatki "w drewnie"
jakis special edition, kwestia gustu
robertdg - 08-04-2011, 10:22
tomek84 napisał/a: | dziwny panel klimatronica, i dodatki "w drewnie"
jakis special edition, kwestia gustu | były takie dodatki, gdzies po forum krązy nawet pdf z możliwościami oklein, klient chciał, klient ma.
Tomek - 08-04-2011, 10:25
robertdg napisał/a: | tomek84 napisał/a: | dziwny panel klimatronica, i dodatki "w drewnie"
jakis special edition, kwestia gustu | były takie dodatki, gdzies po forum krązy nawet pdf z możliwościami oklein, klient chciał, klient ma. |
zdaje sobie z tego sprawe, jednak podtrzymuje swoje zdanie, ze kiepski dizajn
kujon6 - 08-04-2011, 10:34
Co z tymi przewodami od lpg? Mogą być jakieś problemy? Mnie takie pseudo-drewno się nawet podoba...kwestia gustu I czy wersja z tego rocznika będzie miała nivomaty czy raczej nie? Bo pogubiłem się przy czytaniu tego 50-stronicowego wątku...
robertdg - 08-04-2011, 10:47
Nivomatami się nie przejmuj, zawsze można je zrzucić na standardowe amory i sprężyny, to pikuś, a co do LPG, kwestia montazu przewodów, tak jakby nie dało się ich przeprowadzić pod filtrem powietrza, tylko trzeba było na wierzchu po dzwonie prowadzić, mało to estetyczne, w dodatku komp sterujący zasłania chyba zbiorniczek płynu sprzęgłowego, no pojechane jak po bandzie, ale to zawsze mozna zmienić, grunt by chodził dobrze i sprawny mechanicznie był.
kujon6 - 08-04-2011, 11:08
Ok, w takim razie dziękuję za pomoc panowie, jadę jutro zobaczyć to cudeńko i podzielę się jeszcze wrażeniami na jego temat
EDIT: jak myślicie, ile powinienem doliczyć do tego przebiegu żebym się mocno nie zdziwił jak coś zacznie się psuć?
[ Dodano: 14-04-2011, 20:54 ]
Autko zobaczone, sprawdzone "na oko", niestety nie miałem przy sobie mechanika żeby sprawdzić je jakoś dokładniej, ale wszystko wyglądało bardzo przyzwoicie. Odpuszczam je sobie, bo jednak 2.0 w automacie to zbyt duży "muł" jak dla mnie jeśli ktoś byłby zainteresowany to myślę, że autko jest warte obejrzenia. Jedyne co się rzuca w oczy to wgniotki w drzwiach (bez uszkodzenia powłoki) i na tylnym zderzaku.
|
|
|