Carisma - Techniczne - Pod¶wietlenie deski rozdzielczej na zielono.
Anonymous - 06-11-2006, 22:20 Temat postu: Pod¶wietlenie deski rozdzielczej na zielono. Wiele osób bawi się w małe i większe zmiany w swoich samochodach, oto wyniki moich zmagań:
Żarówki s± z zielonymi osłonkami, ¶wiec± równomiernie i czytelnie (zdjęcia maj± lekkie przekłamanie ze względu na ustawienia aparatu - tryb nocny),
[ Dodano: 06-11-2006, 22:21 ]
Sory ale zdjęcia wprowadzam pierwszy raz. Co¶ się nie udało.
[ Dodano: 06-11-2006, 22:25 ]
[ Dodano: 06-11-2006, 22:27 ]
Je¶li kogo¶ to zainteresuje wy¶lę e-maila
[ Dodano: 06-11-2006, 22:34 ]
[ Dodano: 06-11-2006, 22:35 ]
Anonymous - 06-11-2006, 23:20
tak jest ladniej
Anonymous - 06-11-2006, 23:33
Tak jest ładniej. - czy?- Tak jest ładniej? -stwierdzenie czy ironia?
Uważam, to jest tylko moje zdanie, że, w takim samochodzie białe pod¶wietlenie pasuje tak samo jak by w hotelowym apartamencie, zamiast ładnego o¶wietlenia zamontował kto¶ pod sufitem goł± żarówkę - tragedia.
Robson86 - 06-11-2006, 23:40
wiem, ze gustach sie nie dyskutuje, ale standartowe oswietlenie (biale) mi sie bardziej podoba
arekp - 07-11-2006, 00:09
Robson86 napisał/a: | wiem, ze gustach sie nie dyskutuje, ale standartowe oswietlenie (biale) mi sie bardziej podoba |
No to mamy ten sam gust. Mi fabryczne podswietlenei bardzo sie podoba a ta zielona imitacja psuje kolory na czerwonym polu obrotomierza.
Generalnie mimo szacunku do wykonanej pracy uwazam, ze efekt jest tragiczny.
Anonymous - 07-11-2006, 08:52
Sebancisz napisał/a: | Tak jest ładniej. - czy?- Tak jest ładniej? -stwierdzenie czy ironia?
|
nie jest to zadna ironia,
ciekaw bylem czy zrobiles to dla estetyki czy dla "zmiany samej w sobie",
imo wyglada to paskudnie.
Grze¶ku - 07-11-2006, 09:05
Przestańcie krytykować, to nie wasze auto i nie wasza deska rozdzielcza.
Takie zmiany robi się nie po to żeby poprawiać projektanta tylko żeby auto czym¶ się wyróżniało. A to jaki kolor pod¶wietlenia komu¶ się podoba czy nie, jest jego spraw±, Robson dobrze napisał: o gustach się nie dyskutuje.
Sebancisz, dobra robota. Najważniejsze że TY się dobrze czujesz w swoim samochodzie i jeste¶ z tego zadowolony.
akbi - 07-11-2006, 09:25
Zgadzam się z Grze¶ku,
Student - 07-11-2006, 12:06
Mi też podoba się orginał jednakże co do wykonanej pracy doceniam zapał i samozaparcie aby co¶ takiego zrobić, jest ok. tylko chyba trochę za mocno ¶wieci mog± Ci się męczyć oczy przy tak jaskrawym o¶wietleniu, przydal aby się regulacja mocy.
Anonymous - 07-11-2006, 12:55
wow to po co ktos wstawia zdjecia jak to wyglada, chyba po to zeby sie nt wypowiedziec i ewentualnie wyciagnac z tego jakies wnioski (nawet jesli to bedzie ktos kto chce cos takiego u siebie zrobic).
nie sadze aby sebancisz w tym temacie chwali sie jaki to jest sprawny manualnie iz rozebral deske rozdzielcza i pozkaladal na ori zarowki kondomy
bez przesady niedlugo nie bedzie mozna zlego slowa napisac na cokolwiek.
sebancisz oczywiscie nie bierz tego personalnie do siebie, chodzi o ta aby sie tobie podobalo, a wyzej napisane "wypociny" dotycza oglnego podejscia do sprawy.
Krzyzak - 07-11-2006, 19:06
mi się bardzo podoba
zreszt± od lat uważam zielone i bursztynowe pod¶wietlenie za najprzyjemniejsze dla wzroku a czerwone i niebieskie za najbardziej wku...j±ce
Anonymous - 07-11-2006, 22:22
Na tym forum umieszcza się pewne rzeczy aby komu¶ w czym¶ pomóc lub co¶ mu zasugerowć. Jak się przekonałem wiele osób zmienia pod¶wietlenie, je¶li kto¶ planował zmianę na kolor zielony, to widzi tego efekty. Je¶li mu się spodoba to życzę miłej zabawy. Je¶li się nie spodoba to zaoszcędzę w ten sposób komu¶ trochę czasu, bo jest tu sporo rozkręcania i skręcania.
Pozdrawiam wszystkich.
Hubeeert - 07-11-2006, 22:40
Ja w Mirage mam zielone i powiem Wam że po pierwszym zachwycie niebieskim (VW) i białym (OPEL) z przyjemno¶ci± patrzę na swoje zegary
Anonymous - 08-11-2006, 21:03
Swietnie to pod¶wietlenie wygl±da ale ja mam ładniejsze bo czerwone
Podsumowujac: kazdemu się podoba to co lubi, a lubi to co ma.
A swoja drog± zauważyłem ze Sebancisz ma sz podswietlone przeciwmgielne , nie miałem pojęcia że to powinno ¶wiecić
Anonymous - 08-11-2006, 22:22
Widzę Mario-Borek, że jednak jaki¶ pożytek z mojej pracy będzie.
[ Dodano: 08-11-2006, 22:24 ]
Jak możesz pstryknij jeszcze jak wygl±da u ciebie pod¶wietlenie zapalniczki.
|
|
|