Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] podświetlanie włącznika świateł awaryjnych (G
sychu - 09-04-2011, 21:04 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] podświetlanie włącznika świateł awaryjnych (G Wymieniałem ostatnio żaróweczki w podświetlaniu komputera. Musiałem wybebeszyć panel środkowy.
Po udanej akcji zapaliło mi się również podświetlanie włącznika świateł awaryjnych (choć nie ruszałem jego żarówki).
Czy ten przycisk powinien być cały czas podświetlony na czerwono? Bez względu na to czy światła awaryjne są włączone czy nie (świeci cały czas tak samo)? A może mam zwarte jakieś kabelki?
--
pozdrawiam, sychu
Moomin - 09-04-2011, 22:03
Masz wersje przedliftową czy poliftową? Po lifcie to on się świeci tylko wtedy gdy są włączone światła.
sychu - 10-04-2011, 08:21
Dzięki za odpowiedź
Mam wersję poliftową. Widzę, że muszę znowu wybebeszyć konsolę. Ostatecznie wywalę całkiem tę żarówkę. Rozprasza mnie i bardzo irytuje to czerwone światło w nocy!
majonez1990 - 10-04-2011, 20:45
a ja mam pytanie odnośnie włącznika awaryjnych w wersji przed liftem, ostatnio zmieniłem w nim żarówkę, podświetlenie przycisku działa z włączonymi światłami czyli dobrze, ale jak włączę awaryjne to czy nie powinna mrugać w nim żarówka?
SHARK1979 - 11-04-2011, 13:27
majonez1990 napisał/a: | jak włączę awaryjne to czy nie powinna mrugać w nim żarówka? |
U mnie nie mryga
|
|
|