To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - carisma 1,8 glx wersja limitowana

szmero - 15-04-2011, 02:21
Temat postu: carisma 1,8 glx wersja limitowana
jak wielu mitsumaniaków posiada carisme 1,8 glx HB wersje limitowana? Pytam bo czytając forum znajduje niewiele informacji strikte dotyczacych tego wlasnie autka. Może ktoś z was, może się wypowiedziec o co tu chodzi. Moze warto poswiecic pare slow na ten temat. Mysle ze jestem w miejszosci posiadaczy, ale ktos moze juz mial ten typ i moglby powiedziec cos ogolnie na temat zawieszenia czy jest inne czy na przyklad we wszystkich carismach jest takie samo.
chcialbym rozwinąć tą myśl. co wy na to?

hessboll2 - 15-04-2011, 13:59

ymmm kolego wrzuc fotki i co posiada to auto limitowanego od innych wersji :twisted:
szmero - 16-04-2011, 02:20

wydaje mi sie ze raczej nic oprocz naklejki. to gdzie jest różnica? :lol:
Anonymous - 16-04-2011, 03:23

szmero napisał/a:
wydaje mi sie ze raczej nic oprocz naklejki. to gdzie jest różnica? :lol:

nigdzie nie ma roznicy a nawet czesto sie zdarzalo ze dealer chcac zachecic do kupna okreslonego auta (najczesciej ubogiego) naklejal nalepke np. indiano, wrzucal dywaniki z logotypem i pchal taka cari na rynek bez absu.
ot i tym sie roznily limitowane wersje carismy :D

SHARK1979 - 16-04-2011, 14:23

szmero napisał/a:
wersje limitowana

A może ma limit prędkości :wink:
arturro napisał/a:
naklejal nalepke np. indiano, wrzucal dywaniki z logotypem i pchal taka cari na rynek bez absu.

No to jest wypasik :mrgreen:
A wiecie co, mało chyba spotykane ale widziałem u siebie w City też chyba limitowaną bo była czerwona i miała czarne plastikowe zderzaki :shock: i pewno silnik 1.3 coś czuje

cronos2002 - 16-04-2011, 14:48

nigdzie nie ma roznicy a nawet czesto sie zdarzalo ze dealer chcac zachecic do kupna okreslonego auta (najczesciej ubogiego) naklejal nalepke np. indiano, wrzucal dywaniki z logotypem i pchal taka cari na rynek bez absu.
ot i tym sie roznily limitowane wersje carismy :D [/quote]

Dokładnie mam taką carismę, bez abs, ale za no naklejką głowy indianina /INDIANO/, swoją droga już drugi raz trafił mi się samochód który w standardzie ma abs, a ja akurat musiałem mieć bez.

Ps. nie widziałem chyba jeszcze żadnego jeepa, który by nie miał znaczka "limidet" - wychodzi na to że raczej wszystkie sa limitowane

gokon - 15-06-2011, 00:20

ja też mam klimę automat elektryczne szyby ale ABS brak ;-)