Forum ogólne - rejestrator jazdy & OC+AC
BarteX01 - 15-04-2011, 08:20 Temat postu: rejestrator jazdy & OC+AC witam, poruszam2 sprawy w jednym temacie bo po co tworzyć dwa.....
1. zaciekawił mnie temat rejestratorów jazdy. Pomijam tu sprawę lepszej jakości kamer po 800zł nad innymi. Chodzi mi czy korzystał ktoś, lub ma filmiki z takich kamer:
KLIK 1
KLIK 2
2. Druga sprawa to oC+AC. Czy macie jakieś sprawedzone, tanie(brak zniżek/zwyżek) OC+AC dla miśka space star 1.6. Czy mogę wykupić oc w np. link 4 a ac w innym tow. ubezpieczeniowym? I moje jeszcze jedno pytanie: w kalkulacjach pytają mnie czy samochod ma inst. gazową. Chwilowo jej nie mam ale jak wygląda sprawa gdy ubeziecze się i zamontuje gaz? Czy składka podlega wtedy przeliczeniu?
dziękuję za pomoc
KucharZ - 15-04-2011, 08:36
Ad1.
TUTAJ masz przykład takiego nagrania.
mystek - 15-04-2011, 09:50
osobiście używam kamery Kodak Zi8, z tym, że to w sumie taka zwykła kamera. Ludzie generalnie używają np zwykłych aparatów cyfrowych do nagrywania. Tu masz tyle dobrze, że właśnie masz szerokokątny obiektyw, to jest na plus dla tego rejestratora .
krzychu - 15-04-2011, 10:04
Tylko że w porównaniu z kamerą to samo zaczyna nagrywać, a potem nadpisuje nagrania. Więc w sumie montujesz i zapominasz do czasu jak trzeba wykorzystać nagranie. Jakość nawet niezła.
Cezar - 15-04-2011, 10:36
BarteX01 napisał/a: | Czy mogę wykupić oc w np. link 4 a ac w innym tow. ubezpieczeniowym? |
Mozesz, ale jak kupisz razem (pakiet) to zapewne bedzie taniej.
|
|
|