Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 td Krotoszyn 2001rok, prośba o opinie
slan - 17-04-2011, 01:52 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 td Krotoszyn 2001rok, prośba o opinie Witam.
Proszę o opinie na temat poniższego auta:
link
Cytat: | Mitsubishi Galant z Bardzo dobrym stanie. Po wymianie wszystkich pasków w tym pełnego rozrządu. Samochód w Bardzo dobrym stanie mechanicznym jak i optycznym. Długowieczny silnik może cieszyć przez wiele lat. Pierwsza rejestracja w styczniu 2002 roku. Samochód sprowadzony z Belgii, ważne OC i przegląd, pierwszy właściciel w Polsce. Samochód bezwypadkowy. Cena do negocjacji.
ABS, Aluminiowe felgi, Centralny zamek, Dodatkowy komplet opon, Elektryczne szyby, Hak, Halogeny, Immobiliser, Klimatyzacja automatyczna, Poduszki powietrzne x 4, Radio z CD, Tapicerka skórzana, Wspomaganie kierownicy, Światła przeciwmgłowe |
robertdg - 17-04-2011, 09:42
Jakie hamerykańskie kółka
Prawy reflektor zaparowany
Gładka skóra na obiciach tapicerskich drzwi - niech się wypowie Owczar może wie lepiej czy tak dobrze
Korek chłodnicy wygląda na nieoryginalny, komora silnika wyglada na częściowo wypucowaną
No i ten hak holowniczy i te niecałe 170tyś przebiegu wydaje mi się, że jakby pomnożył tok 1.5 to by nie zgrzeszył, jednakże po zdjęciach zbytnio nie widac aby auto było jakos styrane, zresztą zdjęcia tez nie ukazują wszystkiego.
P.S. widzicie ta płprzezroczystą nakładke ala blenda na tylnej szybie Ciekawe ustrojstwo
sebo199 - 17-04-2011, 09:57
Ten typ skóry nie pochodzi z wersji angielskiej? Kierownica i gałka bez skóry. Miałem w swoim Galancie 180tys km przebiegu i pedał od sprzęgła (guma) wyglądał jak nowy a tutaj świeci metalem.
Tomek - 17-04-2011, 16:47
sebo199 napisał/a: | Ten typ skóry nie pochodzi z wersji angielskiej? |
standard w dieslu
sebo199 - 17-04-2011, 16:56
No to wszystko jasne. A nie powinna być do tego kierownica i gałka w skórze?
Tomek - 17-04-2011, 21:48
sebo199 napisał/a: | No to wszystko jasne. A nie powinna być do tego kierownica i gałka w skórze? |
nie, w dieslu właśnie tak to wygląda
skóra tylko na siedzeniach i boczki gładkie
Owczar - 17-04-2011, 22:40
Co do skóry tak jak napisał tomek84. A ten pedał sprzęgła bardzo mocno zjechany. U mnie przy 280kkm jest lekko przytarta guma...
|
|
|