To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5V6 2000r. srebrny sedan z Królowa.

ALEX-77 - 17-04-2011, 12:22
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5V6 2000r. srebrny sedan z Królowa.
Witam wszystkich ,od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna Galanta w wersji sedan ,co możecie powiedzieć na temat tego egzemplarza ?gościu to napewno handlarz bo to nie jego jedyne autko wystawione ,czy ktoś może go oglądał ?

http://otomoto.pl/mitsubi...-C18158098.html

pompec - 17-04-2011, 12:47

to auto chłopaków z Czapli... oglądałem go przy zakupie mojego kombi... co prawda nim nie jechałem ale wrażenie na mnie zrobił stan wnętrza... przebieg niby 192 kkm a fotele i kiera jak nowe... ogólnie prezentuje się bardzo ładnie, z zewnątrz jest ładniejszy (mniej zniszczony) niż moje kombi... jest tylko spora rysa na tylnym lewym błotniku ale to do zrobienia jest... z małych wad to jest jeszcze to, że wysoko jest zawieszony ale to też przecież jest do zmiany... generalnie polecam pojechać i obejrzeć bo stan wizualny jest na prawdę ok... z tego co wiem auto zostało kupione od serwisu, w którym zostało nabyte przez pierwszego właściciela... miał malowany bodajże błotnik przedni ale właśnie w ASO Mitsubihi więc dla mnie to by nie był problem... na forum krąży opinia, że chłopaki z Czapli nie sprowadzają szrotów i po wizycie u nich mogę tę opinię potwierdzić...
Pieraś - 17-04-2011, 20:48

ja mam z czapli bryke i jest ideal :)
ALEX-77 - 18-04-2011, 03:34

Dzięki chłopaki ,faktycznie jak się dobrze przyjrzeć to widać że przedni błotnik od strony kierowcy coś kombinowany bo ma większą szczelinę przy słupku a niżeli druga strona ,a o chłopakach z Czapli to na forum trochę się naczytałem i większośc sobie chwali ,muszę przedzwonić osobiście i popytać co i jak tylko ciekawe dlaczego adres to nie Czaple a Królowo a drugi mają w Lipinkach Łużyckich.
robertdg - 18-04-2011, 07:40

ALEX-77 napisał/a:
tylko ciekawe dlaczego adres to nie Czaple a Królowo a drugi mają w Lipinkach Łużyckich.
Bo nakupowali tyle aut, że składować gdzie nie mają, a Czaple to taka mieścina, że jak autobus/autokar tam wjeżdża, to kierowca otwiera tylko środkowe przejście, bo pierwsze i ostatnie to już nie sa Czaple :-)

P.S. Taki żart, bez urazy dla mieszkańców ;-)

Pieraś - 19-04-2011, 21:01

Tam jak wjezdzasz to maja na tablice miasteczka napis "smerfolandia" :D ale pasuje
ALEX-77 - 20-04-2011, 00:09

No i chyba poszedł ;-\ ,poluje dalej :wink:
robertdg - 20-04-2011, 08:36

ALEX-77, to nie jest typowe i popularne auto, tutaj liczy się decyzja, jak coś się na miejscu nie podoba to urywamy cene, albo wymieniamy niezadowalający nas element, ewentualnie rozglądamy się za innym autem na parku.
Pieraś - 20-04-2011, 19:30

ALEX-77 napisał/a:
No i chyba poszedł ;-\ ,poluje dalej :wink:

No jak cos jest w miare ladnego to trzeba jechac ... moj tak na aukcji stal zaledwie 2 dni jakos, bo na 3 ja pojechalem po niego :)

pompec - 20-04-2011, 21:58

ten akurat stał dobre 5-6 tygodni