To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Podpatrzone w innym regionie - sesja zdjęciowa

KucharZ - 21-04-2011, 15:49
Temat postu: Podpatrzone w innym regionie - sesja zdjęciowa
Witajcie 8)

Mam do was pytanie, czy byli by chętni na sesję zdjęciową naszych miśków?
Jakieś zdjęcie grupowe autek:
-wszystkich
-wg modelu
-wg koloru
-lub według czego byśmy chcieli.

Można by później z takiego zdjęcia zrobić jakiś plakat dla Mitsumaniaków Dolnego Śląska.
Ja ze swojej strony nie moge niestety zaoferować profesjonalnej sesji zdjęciowej, ale może znajdzie się jedna czy dwie osoby która umie aparatem się posługiwać lepiej niż w trybie AUTO :P .

Jeśli ktoś by był chętny i miałby propozycje miejsca gdzie można by zrobić takie zdjęcia to czekam na propozycje. Można zamieścić zdjęcie danego miejsca :)

Termin realizacji sesji dowolny, choć można to zorganizować w ramach następnego spotu majowego tj. 15 lub 22 maja :)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi z waszej strony :)

Juiceman - 21-04-2011, 18:23

Z tego co Pamięta Tanpit i Kowalik znają się na obsłudze Aparatu dość dobrze :mrgreen: , pomysł bardzo fajny :D
Zysiuu - 21-04-2011, 18:28

Jak dla mnie pomysł super ;)
Dodatkowo mam kolegę który jest po szkole fotograficznej (ma też konkretny sprzęt).
Mogę go popytać i jak coś wrzucić kilka fotografii jego autorstwa. ;)

Radowan - 21-04-2011, 22:19

Ja też się piszę za swoim na sesję :)
Pomysł m isię podoba bardzo :) )

djjarosz - 22-04-2011, 07:31

Ja również bardzo chętnie pojawię się na sesji, nawet dwoma miśkami. A czy pokrewna marka jak Hyundai ma szansę na taka fotkę (jakby co, to silnik ma mitsu), czy nie mieszamy?
Juiceman - 22-04-2011, 08:55

Spoty są dla Ludzi, nie dla aut : ) także jak najbardziej każdy ma się prawo pojawić:)
djjarosz - 22-04-2011, 10:01

Ale sesja ma być raczej dla autek i wolałam się upewnić. :lol: No chyba, że rozszerzymy zakres ? :mrgreen:
Juiceman - 22-04-2011, 10:26

Co najwyżej zdjęcie nie ukarze się w kalendarzu MitsuManiaków :P
KucharZ - 25-04-2011, 21:12

Tanpit i Kowalik może wywołane osoby do odpowiedzi, zabrały by głos w temacie czy mają wogóle ochotę :P Osób chętnych też coś mało, chyba, że jak zwykle połowa się nie wypowiada :wink:
KowaliK - 25-04-2011, 21:43

Jestem. Temat widziałem już, czytałem ale jakoś nie mogłem się zebrać do zabrania głosu. :wink: Jak najbardziej mogę się podjąć wykonania zdjęć. Można też np. zrobić kalendarz MM z dolnego śląska i rozprowadzić później po całym kraju. Bo ten kalendarz z Mitsubishi miesiąca chyba upadł totalnie... :wink:
buniago - 25-04-2011, 22:59

jezeli moglbym to tez z checia bym sie dokleił na jakas sesje :)
IDOG - 26-04-2011, 01:44

Ja mogę pomóc przy zdjęciach (bo auto się do nich średnio nadaje), też jestem w trakcie szkoły fotograficznej i mam parę niespełnionych pomysłów odnośnie aut :twisted:
Juiceman - 26-04-2011, 10:03

No Panowie tak trzymać :)
buniago - 06-05-2011, 10:55

Temat coś zamarł, planujecie coś dalej czy nic z tego nie będzie? :)
Juiceman - 06-05-2011, 11:03

buniago, a gdzie Ci temat umarł przecież nie masz teraz spotu ; )