To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] centralny zamek gdzie podłączyc

Anonymous - 08-11-2006, 22:44
Temat postu: [CA4A 1.6] centralny zamek gdzie podłączyc
Witam posiadam colta cao 1.6 16v 93r. i chodzi mi o podłonczenie sterownika centralnego zamka który kupiłem i chce zamontować tylko nie wiem gdzie podłonczyc dodatkowy kanal do sygnalizacji kierunkami dokładnie gdzie pod przekaznikem czy raczej przerywaczem do jakiego przewodu (koloru),prosze o pomoc.Pozdrawiam.
Hubeeert - 08-11-2006, 23:00

Dwie uwagi od admina
1. podłączyć nie podłonczyć
2. Jakbyś napisał od razy o jaki model chodzi w temacie byłoby łatwiej o pomoc a tak wszedł upierdliwy admin i robi uwagi ;-)

Anonymous - 22-03-2007, 16:52

Hubeeert napisał/a:
Dwie uwagi od admina
1. podłączyć nie podłonczyć
2. Jakbyś napisał od razy o jaki model chodzi w temacie byłoby łatwiej o pomoc a tak wszedł upierdliwy admin i robi uwagi ;-)

uwaga do admina:

od RAZU, a nie "od razy" :)

Anonymous - 22-03-2007, 17:22

Jeżeli ze sterownika wychodzą dwa kabelki z sygnałem dla kierunkowskazów, to podłączasz je bezpośrednio przy włączniku awaryjnych (po jednym dla każdej ze stron). Jeżeli masz tylko jeden kabel to kupujesz przekaźnik z dwoma parami styków i podpinasz ten sygnał przez przekaźnik, tak samo do włącznika.
Kleju - 23-03-2007, 07:11

ja to u siebie zakladalem i mam wszystko opisane w wordzie wiec podaj maila na priv to Ci wysle
mechu102 - 07-04-2007, 20:29

hej kleju
ja mam podobny problem z moim coltem tzn chce dopiero kupic sterownik do mojego colcika i otwierac samochodzik z pilota a nie z kluczyka jak to ciagle robie i mnie to denerwuje. mam takie pytanko skad kupiles sterownik do centrala i jak go podlaczyles. pisales ze masz jakas instrukcje w wordzie. jakbys mogl to przeslij mi na meila ok
bede bardzo wdzieczny
moj meil to : mechu1@epf.pl
pozdrawiam