To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice

szuwar - 29-04-2011, 18:01
Temat postu: SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice
Witam Maniaków Marki, póki co koledzy z naszego województwa raczej spotykają się w okolicach Szczecina, jak wiadomo w dzisiejszych czasach jest mało czasu na pasje i hobby, może tak spocik w naszym regionie ??
chętnych z okolic proszę o wypowiedzi, jeśli byłoby nas kilku chętnych to pozostaje miejsce i czas :) licze na zainteresowanie :)

Kaucz - 29-04-2011, 18:31

Jak zorganizujesz do dnia 3 maja to mogę się zastanowić jeszcze nad tym ;) 3 maja będę wracał do Poznania i pewno będę leciał przez Białogard lub Koszalin.
szuwar - 29-04-2011, 18:33

jeżeli o mnie chodzi to myślałem o 2.05 w poniedziałek - generalnie wolny dzień a święta nie ma lub 7-8.05 to zależy od chętnych :)
lombard - 29-04-2011, 18:33

Pomysł " ZACNY" :) mi pasi codziennie po 18:00 :) .
Mam tylko mały problemik :( auto jest na warsztacie i szybko nie wyjedzie ...
Mogę zajechać innym autem o ile nikt nie ma nic przeciwko oczywiście ?

szuwar - 29-04-2011, 18:40

liczy się obecność:) ... czyli zostawiamy poniedziałek 2.05 godzina 19, miejsce ? jeżeli chodzi o Koszalin to proponowałbym na giełdzie dużo miejsca, i swoboda, co Wy na to , jak inne propozycje to śmiało
wookash83 - 29-04-2011, 18:52

ja 2.05.11 będę z Szczecina do Kołobrzegu jechał niestety Koszlin troche poza moim zasiegiem czasowym w tym dniu bedzie..
szuwar - 29-04-2011, 19:02

Koszalin to propozycja, cieszę się że jest zainteresowanie i chęć. 19 w poniedziałek jak widzę odpowiada wiec miejsce możemy wybrać metodą głosowania aby wszystkim pasowało:) dla mnie do 50 km nie ma problemu ...
lombard - 29-04-2011, 19:06

Wolę Koszalin ale jak trzeba dojadę :) .
Koszalińska "GIEŁDA" dobre miejsce :) .

Kaucz - 29-04-2011, 19:48

Poniedziałek - 19:00 jak najbardziej. Giedła... hm... może być :P .
Ryżak - 29-04-2011, 21:43

Jesli bede na miejscu to zajade zobaczyc co sie swieci w koszalinie :lol: .
banderas40 - 30-04-2011, 08:16

a może gdzieś w Kołobrzegu to też dojadę w poniedziałek bo muszę przyjechać z Pogorzelicy do Koszalina mam ponad 80 km a do Kołobrzegu około 40 a Koszalinianie też maja do Kołobrzegu tyle samo :-) . Teraz tylko ktoś z Kołobrzegu żeby znalazł jakieś fajne miejsce.

Jesienią we wrześniu mogę zaproponować zlot maniaków w Pogorzelicy mam tam ośrodek z 70 pokojami możemy zrobić imprezę nawet 2 - 3 dniową z grillowaniem oraz może by się udało załatwić miejsce do jakichś zabaw i konkurencji nie wiem jak wygląda infrastruktura na byłym poligonie ale wiem że kiedyś harcerze tam mieli zgodę od wójta gminy Rewal na strzelaninę w Paint bal. Może jest ktoś z tej okolicy kto wie gdzie można zorganizować miejsce do jakichś konkurencji i wtedy może by się nam udało wspólnie coś zorganizować.

wookash83 - 30-04-2011, 09:34

nooo propozycja bardzo ciekawa..mozna by temat rozwinąć na forum..
szuwar - 30-04-2011, 09:45

pisałem na naszym zachodniopomorskim i zaproponowałem aby koledzy ze szczecina i okolic sie u nas pojawili bo tylko wokół komina mają spoty ... ale odpowiedź była że nikt nie ma czasu i ciężko nawet im się razem spotkać i sugestia , abyśmy lokalnie się spotykali od czasu do czasu .....
więc nie czekałem długo i zorganizowałem temat :) myślę że jak się spotkamy w naszych okolicach kilka razy łatwiej będzie grupą się zorganizować na dalszy wyjazd, i może zmobilizować kolegów do przyjazdów do nas :)

volve - 30-04-2011, 10:09

banderas40 napisał/a:
Jesienią we wrześniu mogę zaproponować zlot maniaków w Pogorzelicy mam tam ośrodek z 70 pokojami możemy zrobić imprezę nawet 2 - 3 dniową z grillowaniem oraz może by się udało załatwić miejsce do jakichś zabaw i konkurencji nie wiem jak wygląda infrastruktura na byłym poligonie ale wiem że kiedyś harcerze tam mieli zgodę od wójta gminy Rewal na strzelaninę w Paint bal. Może jest ktoś z tej okolicy kto wie gdzie można zorganizować miejsce do jakichś konkurencji i wtedy może by się nam udało wspólnie coś zorganizować.

Hmm...bardzo ciekawa propozycja...koniec sierpnia zlot ogólnopolski, wrzesień zlot regionalny w Pogorzelicy... :D
Jeślibyśmy pomyśleli o tym w miare wcześniej, tak aby każdy mógł sobie odpowiednio zaplanować wolne itp., to może udałoby się większa grupą spotkać w Pogorzelicy na dwa trzy dni. A tak z ciekawości to który to ośrodek ? Kiedyś prcowałem przez dwa miesiące w Niechorzu, więc Pogorzelice też jako tako znam ;)

szuwar - 30-04-2011, 12:32

Koledzy i koleżanki co do terminu widzę nie ma zastrzeżeń, wiec ustalamy 02.05.2011 o godzinie 19. Miejsce:
proponuję 2 i myślę że ok i nikt się nie przyczepi:) - mówię o terenie prywatnym i policji

1. Koszalin - "giełda"
2. Kołobrzeg - "lotnisko Bagicz"

zróbmy głosowanie :) i tam się spotykamy, pierwszy raz na szybko i nie ma co wybrzydzać:) a czym nas więcej tym weselej.

ja wybieram Koszalin