Sport - Inne - Wylosowałem bilety na euro!!
superges - 29-04-2011, 23:56 Temat postu: Wylosowałem bilety na euro!! Panowie nie moge ochłonąć, właśne odebrałem maila z informacją że wylosowałem bilety na euro!!
4 bilety na każdy z 3 meczy w poznaniu i do tego 4 bilety na półfinał w warszawie.
Panowie super!!!!
sory za oftop ale musiałem się podzielić newsem
ps misiek już nie może się doczekać jak zaparkuje pod stadionem
EDIT by ja
Marcin-Krak - 30-04-2011, 00:03
Pozwoliłem sobie jednak na edycję posta - żeby się nie czepiał nikt.
Gratuluję. Ja niestety wczoraj dostałem info, że mnie nie wylosowali.
Swoją drogą jesteś pierwszą osobą która ma bilety - a już sporo osób mówiło, że nie słyszeli żeby ktoś znajomy wylosował. Myślałem, że jakiś wałek był
superges - 30-04-2011, 00:51
Ja również od swoich znajomych słyszałem, że nie wylosowali biletów
Dobrze, że nie mam żony bo by mnie z domu wyrzuciła jak by zobaczyła rachunek za te bilety
igi - 30-04-2011, 07:47
superges, zaraz dostaniesz bana za denerwowanie ludzi którzy nie wylosowali biletów
A poważnie GRATULUJE
gzesiolek - 30-04-2011, 09:08
Bana mu... bana...
Nie dosc ze tyle biletow bedzie mial to jeszcze nie ma zony i dzieciakow do zabierania...
Gratki!
sieegurd - 30-04-2011, 09:36
Ehhh lucky strike
Gratki
superges - 30-04-2011, 12:04
Przepraszam panowie nie chciałem spowodować ogólno forumowej frustracji
ale nie mogłem się powstrzymać i się nie podzielić fartem
chodź wolałbym zmaist tego biletu trafić 6 w totolotka
Anonymous - 30-04-2011, 13:19
A ja chce powiedzieć że z tymi biletami to jeden wielki wałek. Miałem 3 konta, max ilosc biletów jaką mogłem wybrać i
3 majle ze nie wybrano mnie
To na pewno wina Marcina
sieegurd - 30-04-2011, 14:34
dm17 napisał/a: | To na pewno wina Marcina |
Hahaha Na 100%
Marcin-Krak - 30-04-2011, 20:19
dm17 napisał/a: | To na pewno wina Marcina |
Tylko dlaczemu ja ich też nie mam Panie Pizza ?
yalook - 04-05-2011, 11:29 Temat postu: Re: Wylosowałem bilety na euro!!
superges napisał/a: |
ps misiek już nie może się doczekać jak zaparkuje pod stadionem
|
Niestety parking pod stadionem (dokładnie pod płytą boiska, na 1500 samochodów) w czasie mistrzostw nie będzie udostępniony do parkowania - nie wjedzie tam ani jeden samochód ze względu na ryzyko ataków terrorystycznych.
krzypolo - 04-05-2011, 11:53
superges napisał/a: | 4 bilety na każdy z 3 meczy w poznaniu i do tego 4 bilety na półfinał w warszawie. |
Ja wysłałem wniosek na mecze w poznaniu na wszystkie trzy i dostałem maila że mój wniosek został wylosowany i całkowity koszt to 80 euro więc z tych trzech dostanę tylko 1 ?
Cytat: | Z przyjemnością zawiadamiamy, że Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012™ został wylosowany.
Aby otrzymać szczegółowe informacje na temat przydzielonych biletów, należy zalogować się na portalu biletowym na witrynie www.UEFA.com.
Całościowa opłata za przydzielone Ci bilety wynosi 80,- EUR
Jako metodę płatności wybrano przelew bankowy.
W ciągu najbliższych dni otrzymasz drogą pocztową list ze wszystkimi wskazówkami dotyczącymi płatności.
|
Anonymous - 10-05-2011, 13:16
Marcin-Krak napisał/a: | Tylko dlaczemu ja ich też nie mam Panie Pizza ? |
Masz masz tylko się nie chwalisz pewnie na finał i półfinał przez przypadek Cie wylosowali
|
|
|