To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Kobiety Sigmy

Marylka - 03-05-2011, 18:09
Temat postu: Kobiety Sigmy
Witam współuzależnione :D .Mam nadzieję ,że cieszycie się równie mocno jak ja z naszego spotkania na Roztoczu!Pozdrawiam Krysię ,Anię ,Marysię , Agnieszkę , Magdę oraz Asię.
Dla niewtajemniczonych to "współuzależnienie" ,to oczywiście od Sigmy.
Ściskam - do zobaczenia na zlocie w sierpniu :lol: - Agata.

Crawling - 03-05-2011, 18:26

Witam! Cieszę się że dotrzymałaś słowa :P mam nadzieję że ten post się utrzyma :lol:
Marylka - 03-05-2011, 18:42

Madziu- zawsze staram się dotrzymywać słowa :D Mam nadzieję, że będziesz z nami :lol:
Crawling - 03-05-2011, 18:46

Oczywiście! bardzo mi się podobało :) Dziękuję za zaadoptowanie ;)
Myszka - 04-05-2011, 20:22

Cześć dziewczyny. Jeszcze raz dziękuje za mile spędzone chwile w waszym gronie, gorące podziękowania dla Agatki i Roberta za super organizację. Miejmy nadzieję że w sierpniu spotkamy się w tym samym lub większym gronie "współuzależnionych" :mrgreen: A teraz z racji nadchodzącego wieczornego przymrozku, idę zrobić sobie "grzańca" :wink:
lukasz12 - 04-05-2011, 20:26

A ja wszystkim Paniom dziękuję za troskliwą opiekę i cierpliwość do nas - Sigmomaniaków :-)
Myszka - 04-05-2011, 20:32

Niema za co. Miejmy nadzieję że i ty pomożesz nam do sierpnia powiększyć grono "współuzależnionych" :wink:
lukasz12 - 04-05-2011, 21:01

Chciałbym, ale chyba ciężko będzie... ;-)
mgiełka - 04-05-2011, 21:33

Serdeczne pozdrowionka dla "współuzależnionych" :wink:
czas z Wami spędzany to czysta przyjemność :biggrin:

Marylka - 04-05-2011, 22:11

Witam Sigmowiczki :biggrin:
Miło, że się odezwałyście :lol: Miejmy nadzieję, że nie umrze ten nasz post....Ale to tylko zależy od nas- pasażerek prawego siedzenia i wspólnoty majątkowej :P
Całusy też dla facecików naszych :axe: .........i tych samotnych również :rolleyes:

Black_Pearl - 04-05-2011, 23:18
Temat postu: Głos z Rzeszowa
Hej Dziewczyny

Postanowiłam się przyłączyć do waszego grona. Ponieważ słowo pisane jest mi bliższe niż mówione tym chętniej zastukałam na klawiaturze;) Roztoczańskie klimaty nie pozostaną mi obojętne jeszcze na długo. To był jeden z lepszych zjazdów na jakich miałam przyjemność być u boku mego maniakalnego męża :P : cisza, spokój, ćwierkające ptaszki o poranku, możliwość łażenia w upodobane przez siebie kąty, a w tle mruczando dzikich autek. Do tego na koniec najlepsza pizza jaką przyznam szczerze- w życiu jadłam. Kąsiło to hot chilli w podniebienie jak należy! Najlepsze pozdrowienia dla koleżanek. Do zobaczenia!

Asia

Crawling - 04-05-2011, 23:54

Och jak miło was tutaj widzieć kobietki :) ( Ciebie również Łukaszu :P ) Asiu! na najbliższym zlocie przybliżymy Ci " słowo mówione" :lol: .
Co tam słuchać u Was kobietki po powrocie do rzeczywistości ? :biggrin:

Marylka - 05-05-2011, 21:00

Hejka Asiu :D Miło, że do nas dołączyłaś. Cieszę się, że Roztocze pozostawiło u Ciebie tyle miłych wrażeń :D Mamy nadzieję- do zobaczenia na następnym spotkaniu :wink:
Pozdrowionka

pz - 06-05-2011, 10:50

Witam wszystkie Maniaczki swoich Mitsumaniaków !!!!! :rolleyes:

Myślałyście, że już nie napiszę??? A tu psikus, napisałam.
Fajne było: towarzystwo, okolica, zabawa.
Następnym razem proszę zamówić wyższe Celsjusze, bo mi zęby od szczękania się wyszczerbiły.

Pozdrowienia od Krysi dla Wszystkich.

mgiełka - 06-05-2011, 18:08

Witajcie :wink:

W 100% popieram Asię- "cisza, spokój, ćwierkające ptaszki o poranku", brak bólu głowy po chłodnych wieczorach, ale za to atmosfera w owe wieczory zawsze była gorąca.... :lol: :shock:

A co do powrotu do rzeczywistości??? Madziu- zawsze trzeba zejść kiedyś na ziemię, nawet jeśli bardzo tego nie chcemy... , jednak myśl o ponownym spotkaniu w (... jak to leciało?) "GRONIE RODZINNYM :biggrin: " pozwala mniej boleśnie wrócić i dodaje powera do działania :mrgreen:

Marysiu- piękniej bym sama nie ujęła Twoich słów "bo kochamy Was i nasze Sigmy"- cudnie :wink:

pozdrowionka dla wszystkich koleżanek oraz kolegów zaglądających na ten post :p