To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [Carisma] Kilka pytań pomocnych przy zakupie

ostrowski - 04-05-2011, 13:37
Temat postu: [Carisma] Kilka pytań pomocnych przy zakupie
Witam serdecznie, od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna Carismy. Interesuje mnie silnik do zagazowania lub już z instalacją więc stąd pytanie jak cenowo powinna wyglądać Carisma I gen. z klimą i elektryką aby można byłoby się zainteresować bez obaw że zbyt tanio i coś nie halo?... dysponuje kwotą 8000 z gazem bądź mniej o koszt instalacji. Jestem z pomorza może macie jakieś wieści o autach na sprzedaż z mojego woj. Dziękuje za uwagę. pozdrawiam

[ Dodano: 04-05-2011, 13:40 ]
http://moto.allegro.pl/ca...1577162307.html

Co myślicie o niej? W przebieg można byłoby uwierzyć... a jakie mankamenty ze zdjęć???

[ Dodano: 04-05-2011, 13:42 ]
http://otomoto.pl/mitsubi...-C18682390.html

bity w lewy bok, coś poza tym?

Mario - 04-05-2011, 18:10

Pytasz o cenę, wydaję mi się, że powinno być ok.
A co do kupna z zamontowanym już gazem, ja bym na Twoim miejscu posprawdzał wszystkie papiery dot. instalacji. A w pierwszym linku właściciel pisze o różnych fakturach, a o tej od lpg nic...(chyba, że już ślepy jestem :wink: )

Ale jak już chciałbym gaz, to wydaję mi się, że lepiej kupić bez i zainstalować samemu, choć to pozornie droższa wersja to jednak w trakcie eksploatacji może się okazać bardziej korzystna.

Co do drugiego linka : wydaję mi się, że z obu stron "dotknięty"
I te halogeny, to chyba nie ori ?
pozdrawiam

zbycho77 - 05-05-2011, 00:13

Zgadzam się z MaRIo_.
Pierwszy - godny uwagi, choć pedały trochę mocno wytarte, no ale może się czepiam ...
Drugi, rzeczywiście walnięty trochę z lewej strony - może nie koniecznie mocno walony. Jeśli chodzi o przeróbki to rzeczywiście gość kombinował - też mi się to nie podoba, dziwne te zegary ...
Podobnie jak poprzednik jestem zwolennikiem kupowania auta bez gazu. Zrobienia kilku tys. km, żeby się upewnić, że warto w niego inwestować. Jeśli okaże się, że nie ma wad ukrytych - można montować sekwencję, niekoniecznie "górnopółkową" i śmigać parę lat, żeby się inwestycja zwróciła.