Pajero II - 3.5 V6 koło pasowe wału korbowego - ucięty bolec
tomskiheidi - 10-05-2011, 08:28 Temat postu: 3.5 V6 koło pasowe wału korbowego - ucięty bolec Witam
mam pytania dot. koła pasowego wału korbowego:
1) czy ma ktoś foto tego koła od tej strony gdzie nakłada się je na wał (a dokładnie na ten pierścień znajdujący się na wale) - chodzi mi o to czy te koło posiada w tym miejscu jakiś gumowy element czy jest przykręcany metal do metalu?
2) czy wie ktoś jaki jest tam bolec zabezpieczający to koło przed kręceniem się na wale?
Mi ucieło ten bolec i nie wiem czy mogę rozwiercić stare miejsce bolca czy próbować go wybijać?
Pozdrawiam
zbyszekm2 - 10-05-2011, 08:46 Temat postu: Re: 3.5 V6 koło pasowe wału korbowego - ucięty bolec
tomskiheidi napisał/a: | Witam
mam pytania dot. koła pasowego wału korbowego:
1) czy ma ktoś foto tego koła od tej strony gdzie nakłada się je na wał (a dokładnie na ten pierścień znajdujący się na wale) - chodzi mi o to czy te koło posiada w tym miejscu jakiś gumowy element czy jest przykręcany metal do metalu?
2) czy wie ktoś jaki jest tam bolec zabezpieczający to koło przed kręceniem się na wale?
Mi ucieło ten bolec i nie wiem czy mogę rozwiercić stare miejsce bolca czy próbować go wybijać?
Pozdrawiam |
http://www.e-pajero.pl/index.php?id=24
|
|
|