Zachodniopomorskie - SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice CD...:)
szuwar - 10-05-2011, 22:42 Temat postu: SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice CD...:) Koleżanki, koledzy .... to kiedy kolejne spotkanko może uda nam się tak zorganizować, aby cyklicznie się spotykać jak w innych województwach, np raz na miesiąc, co Wy na to ??
proponuję teraz jakąś sobotę/ piątek aby większość miała jak dojechać..
czekam na propozycję mam nadzieję że liczne
Kaucz - 11-05-2011, 00:59
Raz w miesiącu z DUUUŻYM naciskiem na sobotę . W weekendy jeszcze istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że będzie mi chciało się jechać z PO do ZKL ;P
szuwar - 12-05-2011, 07:09
mam propozycję, według ankiety 100% proponuje spotkania raz w miesiącu, również uważam że to idealne rozwiązanie. Widziałem na którymś z podforum regionalnym kalendarz spotkać na rok z datami:) moze też tak spróbujemy , moze wyjdzie ?
Kaucz - 12-05-2011, 14:13
Najprościej byłoby ustalić, że np. druga sobota każdego miesiąca i tyle
banderas40 - 12-05-2011, 17:34
Dla mnie jeśli już to raczej w tygodniu mi pasuje. Soboty i niedziele mam tylko dla rodzinki i dzieciaczków.
szuwar - 13-05-2011, 23:23
jeżeli chodzi o nasz spot mikroregionalny to jak wskazuje ankieta idealnie raz w miesiącu +ewentualny wyjazd do Szczecina co jakiś czas ale to musimy się zdeklarować, aby więcej nas mogło być ...
chyba na lubelskim widziałem kalendarz spotkań co miesiąc do końca roku, i kto chce i ma jak moze sobie planować wcześniej ...
piszcie propozycje i coś wydumamy ...
proponuję również aby kazdy z nas postarał sie ze swojego regionu o reklamę naszych spotkań, mam tu na mysli mailing i informacje, zawsze ktoś dołączy, ...
[ Dodano: 15-05-2011, 10:37 ]
Kaucz, widziałem nasz zlocik na stronce mitsumaniaki czyli wziąłeś się za reportera krótko, zwięźle i na temat - mam nadzieję, że będzie więcej okazji
odnośnie spotkań naszych, tutaj w regionie, proponowałbym tak jak Kaucz, druga sobota miesiąca, tylko zerknąć w kalendarz czy nie ma świąt i długich weekendów, miejsca wyłanialibyśmy w drodze losowania im więcej maniaków to u nich
[ Dodano: 24-05-2011, 10:02 ]
widzę zainteresowanie marne myślałem, że uda nam się spotkać choć raz w miesiącu, lub polecieć do 'szczecina ... jak widzę sonda pokazała, iż optymalnym terminem jest spotkanie raz w miesiącu .....
może jakiś roboczy grafik stworzymy ? teraz ciepło - nie jak ostatnio, to można później aby większa ilość autek mogła się pojawić ...
czy pierwsza sobota/piątek miesiąca odpowiada? np na Podożynkach a raz na Bagiczu , na przemian ? godzina ok 18
[ Dodano: 07-07-2011, 10:03 ]
może spocik w weekend ? ładna pogoda, można podziwiać błysk lakieru
czy sami maruderzy w okolicach Koszalina ?:)
|
|
|