Pajero Pinin - pajero pinin problem z navi
dexondyl - 10-05-2011, 22:56 Temat postu: pajero pinin problem z navi Proszę o pomoc jestem posiadaczem pinin od niedawna, wszystko było ok do czasu odpięcia aku. teraz niem mogę używać radia ani kompa cały czas wywietla się komunikat zeby włożyć płytę z mapami- której oczywicie nie mam. pinin jest z 2006 roku i posiada fabryczne audio p063 .
jeżeli kto może mi pomóc lub chciałby się podzielić takową płytą bede wdzięczny.
proszę o info dexondyl@o2.pl lub tel 889-333-400
mstrucz - 11-05-2011, 14:36
Warto czasem skorzystać z opcji "szukam" i skojarzyć, że takie rzeczy to były też w innych Miśkach.
http://forum.mitsumaniaki...wigacja&start=0
Pozwodzenia!
dexondyl - 15-05-2011, 17:41
czy mimo wszystko kto mógłby pomóc w moim problemie??????
byłem nawet w servisie i oczywiscie powiedzieli ze nie ma możliwosci sprowadzenia mapy.
co do tematu do którego link jest powyżej to już go przrczytałem mapy sciągnąłem i niestety nie pomaga tylko komunikat wrong disc
Koledzy proszę o pomoc. Jeżeli posiada ktos mapę z pajero pinin proszę o link do pobrania
turysta - 16-05-2011, 21:58
W moim pininku mam takie radio. Kilka razy odłączałem akumulator i nic mi się nie kasowało. Pokazywał mi się komunikat o włożeniu płyty ale po naciśnięciu przycisku disp wszystko wracało do normy. Gdzieś miałem 3 płyty z mapami Niemiec ale nie udało mi się ich uruchomić więc dałem sobie spokój.
|
|
|