To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Eclipse! - [1G 90-94] Mitsubishi Eclipse GAZ SEKWENCJA - Szczecin

Havoc - 17-05-2011, 09:17
Temat postu: [1G 90-94] Mitsubishi Eclipse GAZ SEKWENCJA - Szczecin
Możliwe że nastąpi niedługo dzień wymiany Colta na coś lepszego.
Jakiś czas temu obiło mi się o oczy gdzieś tu, że Eclipsy poniżej 8kafli to same szroty. Wciąż można tak to określić? Ten dla przykładu wygląda całkiem nieźle
(P.S. bez wojen proszę, ale dla mnie podtlenek gazotu to plus ;) )

http://moto.allegro.pl/mi...1611947123.html

Kod:

Witam,mam do sprzedania samochód MITSUBISHI ECLIPSE G1 rok prod.94r.
 Jest w bardzo dobrym stanie technicznym.
 Autko, cztery lata temu sprowadzone było z Włoch, jestem jego pierwszym właścicielem w Polsce. Posiada sekwencyjną instalację gazową TARTARINI, która zakładana była we Włoszech i spisuje się bez zarzutów.Spalanie w trasie przy normalnej jeździe 8,5l.gazu. W mieście do 11l.gazu,zależy jak kto jeździ :)))
Autko bezawaryjne,jeżdżę nim przez cztery lata i nie mogę powiedzieć o nim nic złego, ładne, oszczędne i za niewielkie pieniądze- POLECAM
. Samochód jest do obejrzenia w Szczecinie lub w Choszcznie. Mogę się dostosować. Cena do negocjacji.
Więcej informacji udzielę telefonicznie 533 79 79 39

Kazber - 17-05-2011, 20:21

no to może ja zacznę z minusów to zderzak przedni pokiereszowany bez dokładki seryjnej, być może po jakiejś stłuczce, ale to nie dyskwalifikuje auta, następnie brak świateł drogowych w zderzaku, ciężko je dostać w dobrym stanie na allegro i na dodatek są dosyć drogie a zamienników brak, niby rok 94 a lampy przednie są z przed lifta, czyli coś tu nie gra, tapicerka wygląda na mocno pokiereszowaną i na pewno nie jest seryjna.
To chyba by było na tyle. Co do mojej opinii to po obejrzeniu zdjęć nie pojechałbym po niego.

tanaka - 21-05-2011, 18:01

Havoc mam eclipsa g1 do sprzedania, , wymieniony rozrząd i wszystkie płyny( są faktury )