To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Sedan 1997 Ząbki, ocena.

Shiz - 17-05-2011, 18:39
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Sedan 1997 Ząbki, ocena.
Prosze o Wasze o opinie na temat tego auta:

Opis ogloszenia:
CENA: 10 999 pln
witam mam na sprzedaż mitsubishi galant 2,5 v6 samochód jest po kapitalnym remoncie silnika zawieszenia oraz nadwozia jedyny taki galant z takimi lampami z przodu oraz z tyłu samochód był nie raz uczestnikiem zlotów mitsumaniaki samochód był specjalnie szykowany dla mnie zachęcam do obejżenia auta poprostu trzeba je zobaczyc i obejżec z bliska sprzedaję z całym osprzętem audio kierownicą od nowego lancera zegarami w słupkach doświetleniem lusterek podczas otwarcia podświetleniem klamek w środku o wszystkich bajerach opowiem przez telefon badz osobiście oczywiście jest na feldze 17 cena jest ostateczna i nie podlega negocjacji

jarekrk - 17-05-2011, 19:03

bałbym się kupować auto tak pseudo stuningowane, przecież te lampy to porażka, oraz pewnie skoro są wskaźniki (podejrzewam ,że ciśnienia i temperatury oleju) to za pewne był katowany dość mocno, bo chyba tylko dla efektu szkoda wydawać kilkaset złotych,rozpórka też chyba nie była montowane tak sobie...
Shiz - 17-05-2011, 19:20

Fakt, lampy tylne 'ala lexus' porazka straszna. Pisalem z zapytaniem co rozumie za remont silnika zawieszenia i nadwozia <??> Czekam na odpowiedz, jak otrzymam to przedluze tu na forum..
W opisie chwali sie, ze niejednokrotnie byl na zlotach mitsumaniakow, wiec moze ktos z forumowiczow zna to autko.

Tomek - 17-05-2011, 19:56

sport, a raczej zderzak od sporta, grill od Avance - to plus, można sprzedać i powrócic do oryginały
przód spasowany masakrycznie
lampy przód, tył :lol:

kiera od DJki chyba, czy tak jakiegos nowszego Colta/Lancera
panel oklejony w imitacje karbonu
nakładki na pedałach, dodatkowe budziki, rozpórka nie ori, lotka nie ori
te detale świadczą raczej, że nie miał lekko w ostatnim czasie

motke - 17-05-2011, 20:27

jedyny taki to napewno. że ktos się nie wstydził zrobić taki tiuning. Odpusc sobie, za takie pieniądze to przesada, no i ten wyglad
fj_mike - 17-05-2011, 21:11

tomek84 napisał/a:
te detale świadczą raczej, że nie miał lekko w ostatnim czasie

Racja Tomku, to też o tym świadczy:
Cytat:
samochód jest po kapitalnym remoncie silnika

puszka5 - 18-05-2011, 11:07

Ale mógł go umyć do zdjeć chociaż :D Kiera fajna ale lampy tył do :butthead:
Ja tez bym sobie odpuścił.
Pozdrawiam

Tomek - 18-05-2011, 11:32

puszka5 napisał/a:
Kiera fajna

no fajna, ale nie do EA, wogóle pomieszane style

SPIDER-ek - 18-05-2011, 13:53

Szczerze to bałbym się go kupować za jakiekolwiek pieniądze. Możesz utopić sporą sumę. Wygląda na wiejski tuning, nie wiadomo też co przy przeróbkach zostało zepsute. Lampy są okropne.

Pewnie silnik zarżnięty na maksa, bo jak ktoś robi taki tuning to ma chyba smar w żyłach zamiast benzyny.