To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Dziękuję Wam, Mitsumaniaki!!!

Anonymous - 28-08-2005, 20:35
Temat postu: Dziękuję Wam, Mitsumaniaki!!!
Dziękuję Firencjuszowi Wielkiemu i wszystkim organizatorom za organizację zlotu. Firek - jesteś WIELKI.

Dziękuję wszystkim za przybycie, miłą atmosferę, niezapomniane wrażenia oraz za niedosyt i żal rozstania, jakie pozostały.

Dziękuję Efie za umilanie nam czasu i porcję znakomitej rozrywki, jaką nam wraz ze swą grupą dostarczyła. P.S. Pozdrowienia dla resocjalizatorki :wink:

Specjalne podziękowania dla Krzyżaka i Basi za ciepłe słowa i piwo dla mocnych facetów :lol:

Największe podziękowania zaś pragnę skierować do grupy pod nazwą LUBLIN RULEZ za przyjęcie pod skrzydła i wpaniały klimat.

Za rok w Białym będzie jeszcze lepiej!!!

polsaler - 28-08-2005, 20:37

LUBLIN ZAWSZE RULEZZZZZ !!!!!!!!!!
MY TEŻ DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM !!!!!!!!

Grześku - 28-08-2005, 20:49

Firku, Bartku, Hubercie i Jacku - wielkie i gorące słowa uznania.

Tego co się działo trudno opisać, żadne chyba słowa nie oddadzą wspaniałego klimatu, braterstwa w manii (mitsu też ;) ) i doskonałej zabawy, zawdzięczamy to wam i dlatego
NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE BYLI, TO SE NEVRATI

Kofi - 28-08-2005, 20:55

WŁASNIE TO SAMO MIAŁEM NAPISAĆ

NIECH ZALUJA CI CO NIE BYLI!!!!!!!!!!!!!

ZLOT EXTRA! WIELKIE DZIEKI!

Dodam jeszcze ze to co widzialem w maju na zlocie VW to sie kompletnie nie umywa do tego co było u nas przez weekend!!! Niepowtarzalny klimat, swietne miejsce i wszystko SUPER!!!! Nie chce mi sie siedziec w domu, chce wracac do Grudziądza :d

wichura1 - 28-08-2005, 22:20

Było świetnie, a Polsaler potwierdził na żywo, że nas kocha :D Szkoda że spotkanie z wami trwało tylko jeden weekend Maniacy. :( :(
polsaler - 28-08-2005, 22:33

wichura1 napisał/a:
Było świetnie, a Polsaler potwierdził na żywo, że nas kocha :D Szkoda że spotkanie z wami trwało tylko jeden weekend Maniacy. :( :(

Nawet nie wiesz jak bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chooper - 28-08-2005, 22:46

było BAJLANDO :D ;)
jerzyk - 28-08-2005, 23:34

Co tu dużo mówić, było bardzo fajnie , rzeczywiście nie chciało się wracać do domu bo ładna pogoda i fajne towarzystwo , i fajne miśki . Następnym razem proponuje turnus zlotowy przynajmniej jedno tygodniowy. Dzięki WAM za wszystko !
Rafal_Szczecin - 28-08-2005, 23:40

bylo fantastic bombastic :)
young - 29-08-2005, 09:49

Panowie i panie, było zajefajnie i już, ale ja chcę jeszcze !!!!! i nie będę czekał cały rok!!!!! Pierwszą wycieczkę robię z Chooperem do "L-U-SQUAD" Lublin (pozdro dla Was) Może ktoś się przyłączy?

Pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków i mam nadzieję, że wszyscy wróciliście szczęśliwie do domów

igi - 29-08-2005, 10:08

TO i ode mnie kilka słów zachwytu!

Firek - jesteś wielki

Firku, Bartku, Hubercie i Jacku - dzięki za założenie MITSUMANIAKÓW

MITSUMANIAKI - dzięki że jesteście.

Imprezka wspaniła i tak jak napisał Grześku NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE BYLI

I na koniec nasze zawołanie klubowe!! :)

KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TNT - 29-08-2005, 10:09

To byla modelowa impreza super zabawa na najwyzszym poziomie. To trzeba powtorzyc. MITSUMANIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII i tu eksplozja TNT :)
Firebee - 29-08-2005, 10:13

Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa, dołożymy wszelkich starań by było coraz lepiej!
Najważniejsze dla nas było, by Wam - Mitsumaniakom się nasz Zlot podobał! I cieszę się, że tak jest.. DZIĘKI!!!

Pozdrawiam serdecznie
Firek

Efa! - 29-08-2005, 13:03

A ja dziękuję Jackiemu, że mnie na scenę doniósł i - dosłownie - wrzucił :lol: :lol: :lol:
Grafix rulezz!

Jackie - 29-08-2005, 13:12

Efa! napisał/a:
A ja dziękuję Jackiemu, że mnie na scenę doniósł i - dosłownie - wrzucił :lol: :lol: :lol:
Grafix rulezz!

Cholera...miałem nadzieję, że nie pamiętasz...... :wink: Ale coby się nieco wytłumaczyć: chyba każdy facet chciałby taką dziewczynę "wrzucać na scenę" więc mi się proszę nie dziwić :wink:
Pozdrawiam