Małopolskie - Gdzie w Kraku można odgrzybić klimę?
wojzi - 26-05-2011, 20:26 Temat postu: Gdzie w Kraku można odgrzybić klimę? WItam.
Mam takie pytanko: orientuje się ktoś z was może, gdzie w Krakowie jest jakiś specjalistyczny i godny zaufania serwis zajmujący się klimatyzacją. Potrzebuję nabić - choć nie koniecznie, bo jeszcze pięknie chłodzi - a przede wszystkim porządnie odgrzybić klimę, wymienić odpowiednie filtry itd.
Wiem, że na forum są instrukcje zrób to sam, ale mnie interesuje, żeby zrobił to ktoś i to porządnie. Wożąc dwójkę już i tak chorowitych dzieciaków nie mam zamiaru fundować im jeszcze Legionellli albo innego paskudztwa, bo słabo przeczyściłem.
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
A tak przy okazji orientuje się ktoś ile taki wydatek - całkowite odgrzybianie wraz z wymianą filtrów i nabiciem - wynosi w Cari GDI?
Adaho_krak - 26-05-2011, 20:58
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=10660
Marcin-Krak - 26-05-2011, 21:33
Ja ostatnio nabyłem grupona za całe 39 zł na serwis klimy w Skawinie.
Się niebawem wybieram - to zdam relację
I jak chcesz oszczędzić - to możesz próbować szukać tego typu promocji - choć ma ona w sobie pewne kruczki - no ale za darmo lub półdarmo nie ma nic
leszek - 26-05-2011, 22:21
A u mnie to nie łaska? klima+dezynfekcja ozonem
wojzi - 26-05-2011, 22:40
No to jak robisz to łaska jak najbardziej. Jutro zadzwonię to przy okazji spytam o inne naprawy przy MIśku - obroty mi schodzą na luzie gdzieś do 400.
HouseM - 26-06-2011, 19:30
Norauto ma teraz Diagnostyka klimy gratis, ozonowanie 60zł. Wczoraj byłem i jestem zadowolony. Zaczynało już trochę śmierdzieć serkiem
|
|
|