Forum ogólne - Gadżety / dodatki / ulepszacze
Anonymous - 13-11-2006, 11:23 Temat postu: Gadżety / dodatki / ulepszacze Chciałbym abysmy w tym temacie opisywali drobne naprawy, modyfikacje, które możemy wykonać samemu... bądź też z niewielką fachową pomocą.
Na początek chciałem zapytać o białe zegary do Miśka.
Czy znacie może te firme:
Max Tuning:
E-mail: max_tuning@op.pl
Telefon/Fax: 074/ 841 22 65
Mobile: 692 43 43 78
Jeżeli tak, co o niej sądzicie? oraz czy ktoś już zdecydował się na taką wymianę.
Białe zegary - allegro
Widoczek, jakby przepadł link allegro:
Cena: 55 złotych
Serdecznie pozdrawam
tomusn - 13-11-2006, 16:55
sorry że się wtrącam, ale ten temat powinien być w dziale ogólnym, bądź w FAQ ogólnym.
po to są zrobione działy regionalne żeby dotyczyły spraw regionalnych. a tematy dla ciekawe wszystkich powinny być w działach dla wszystkich
proszę Moderatora działu o zadziałanie
Chooper - 13-11-2006, 17:24
a ponadto już chyba gdzieś jest coś takiego o ile się nie mylę...
szczeslaw - 14-11-2006, 23:38
Przeniesione.
Anonymous - 15-11-2006, 08:10
ja ostatnio zalozylem kupione na allegro czujniki parkowania.jestem bardzo zadowolony-parkuje sie szybciej i bezstresowo.dodatkowo moje auto akurat ma ta wade,ze tyl auta jest zwezony i nie widac go ani w lusterkach ani przez tylna szybe,wiec do tej pory pozostawalo liczyc na lut szczescia...teraz ten problem przestal istniec.polecam.
Chooper - 15-11-2006, 22:18
wlad napisał/a: | jestem bardzo zadowolony |
a ja ostatnio pomimo czujników i patrzenia w lusterka/szybę /wyświetlaczod czujników przywaliłem tyłem w drzewo
cofałem...czujniki pokazywały 0,6 m
w szybie/lusterkach wygladało że jest ok, a nagle puknięcie... co się okazało.. cujniki poakazywały ok, ale drzewo lekko nachylone w kierunku auta i klapa przytuliłem...na szczęscie bez szkód..ale jest to przyklad, ze nie nalezy bezgranicznie ufać czujnikom.
Anonymous - 15-11-2006, 22:39
kurcze,umiesz podniesc czlowieka na duchu....
Chooper - 15-11-2006, 22:50
mozna się sugerować, ale nie nalezy ufać tyko czujnikom, warto jednak mieć odrobinę poczucia odległości. W moim przypadku wcale nie było widać, że drzewo jest pochylone w kierunku miesca parkingowego na które cofałem, też czujniki pokazywaly dobrze. w pierwszej chwili myslem, że od krawęznika się odbilem dopiero jak wysiadłem i zobaczyłem drzewo 1 cm od klapy, to okazało sie, żer odbiłem się od brzozy.
Efa! - 16-11-2006, 00:02
Można samodzielnie nie tylko polerować karoserię polerką z OBI, ale pamiętając o używaniu przy tym dużej ilości pasty ( zainteresowanym szczegółami pucowania lakieru, itp. polecam skorzystanie z funkcji "szukaj" na tym forum ), ale też za 30zł w mieszalni lakierów zaopatrzyć się w 100ml lakieru w kolorze swojego miśka i na bieżąco dbać o nieskazitelny 'make-up' tam, gdzie pojawi się jakaś ryska.
I to wszystko można zrobić będąc kobietą
Anonymous - 16-11-2006, 13:11
Efa! napisał/a: | dbać o nieskazitelny 'make-up' tam, gdzie pojawi się jakaś ryska. | , no kto jak kto , ale kobiety potrafią to najlepiej
Anonymous - 16-11-2006, 14:49
Chooper napisał/a: | drzewo lekko nachylone w kierunku auta i klapa przytuliłem | Na pochyłe drzewo każda Carisma skacze. Nie wiedziałeś?
|
|
|