Śląskie - [B-B] Carnauba w Bielsku - ktoś coś wie?
Antyey - 04-06-2011, 20:13 Temat postu: [B-B] Carnauba w Bielsku - ktoś coś wie? Tak właśnie się przymierzam aby zaraz po odbiorze nowego autka wysłać go na woskowanie. W sieci znalazłem salon Carnauba w Bielsku, który się tym zajmuje. Czy ktoś może kiedyś korzystał z ich usług? Jakieś odczucia/opinie? Szczególnie odnośnie fachowości/jakości usług.
MartinMM - 04-06-2011, 22:57
Ja korzystałem już dwa razy z ich usług. Jestem bardzo zadowolony z ich podejscia do pracy, oraz z jej wykonania. Polecam bez wahania, jeśli masz troche kasy na pielęgnacje autka to tylko tam. Jedno auto Carnaubo przygotowało mi do sprzedaży. 11 Letnie Lupko stało się jak nówka . Osobiście bardzo polecam. Ostatnio mieli bardzo napięty harmonogram ale podjedz spytaj.
Antyey - 04-06-2011, 23:12
Martinos napisał/a: | Ja korzystałem już dwa razy z ich usług. Jestem bardzo zadowolony z ich podejscia do pracy, oraz z jej wykonania. Polecam bez wahania, jeśli masz troche kasy na pielęgnacje autka to tylko tam. Jedno auto Carnaubo przygotowało mi do sprzedaży. 11 Letnie Lupko stało się jak nówka . Osobiście bardzo polecam. Ostatnio mieli bardzo napięty harmonogram ale podjedz spytaj. | Dzięki za informację W Polsce będę dopiero pod koniec czerwca (no i wówczas odbiór auta) więc i tak, jak będę się umawiał to dopiero na początek lipca Przedzwonie do nich w tygodniu. Dzięki wielkie za informację .
|
|
|