To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Co w takiej sytuacji zrobić z budą? Pytanie teoretyczne ;)

Kuba6432 - 05-06-2011, 20:50
Temat postu: Co w takiej sytuacji zrobić z budą? Pytanie teoretyczne ;)
Cześć ;)

W związku z tym, że jestem szczęśliwym posiadaczem Carismy MSX, doprowadzam ją konsekwentnie do odpowiedniego stanu i wkładam dużo serca pytanie póki co czysto teoretycznie.

Co zrobić z karoserią MSX. Niektóre osoby wiedzą, że plan który chciałbym w przyszłości dalszej bądź bliższej zrealizować jest zrobienie Colta CJ MSX/GTi. ;)

Wiadomo zaplecze na przekładkę mam. Do colta trafiłoby nowe serce, nie wiem czy takowe w CJ u nas gdzieś jest. Z Colta zrobił długoterminowy projekt w stylu jdm.

Ale teraz pytanie. Co zrobić z Carismą? Ma klimatronik, skórę w bardzo dobrym stanie, przecież nie oddam jej na złom. Znaczek MSX trafiłby do Colta ;) Ma ktoś jakiś pomysł? Musiałaby być rozsprzedana na części? Jakie jest najlepsze wyjście w takiej sytuacji.

Z takim teoretycznym problemem zwracam się do Was o pomoc ;)

Jogurt - 05-06-2011, 21:34

Kuba6432, przejedź się po szrotach w Twojej okolicy i zagadaj, który weźmie Ci gołą budę. jedni nie chcą o tym słyszeć, inny za jakiś grosz wypisze kwity i po temacie. to co zostanie rozprzedasz bo póki nie sprzedasz/wyzłomujesz auta musisz płacić oc
mystek - 06-06-2011, 15:35

Na części puść, myślę, że pakiet z MSXa od kopa ktoś przytuli z forum :) . A blacha z czasem Ci zejdzie na pewno cała.