To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Otwieranie i zamykanie lamp

Cobra84 - 17-06-2011, 10:58
Temat postu: [1G 90-94] Otwieranie i zamykanie lamp
Mam problem z przednimi lampami. Otóż jak zapalam lampki to mi się otwierają, lecz jak zgaszę to nie zamykają się... Zamknąłem je ręcznie kręcąc silniczkami po czym zapaliłem je i się otworzyły, zgasiłem i znowu się nie zamknęły. Sprawdziłem bezpieczniki i przekaźniki w skrzynce pod maską i wszystko na moje oko jest ok. Gdzie tkwi problem???
lombard - 17-06-2011, 11:17

Może przycisk POPUP masz wciśnięty lub uszkodzony :P ???
Cobra84 - 17-06-2011, 11:31

Nie:D mam sleeping eyes ale sprawdzałem i wszystko jest ok. Stało się to wczoraj po tym jak mrygnąłem kumplowi długimi to dymek poszedł spod przełącznika ale nic dalej sie nie działo... światła świeciły i było wszystko ok. Mam dzienne, postojówki, długie i halogeny też świecą... przyjechałem do domu i już zamknąć lamp nie mogłem... może być wina przełącznika świateł? dziwi mnie to że otwierają się a nie zamykają :shock:
szeskey - 18-06-2011, 13:37

sprawdz przełącznik na desce ,nie wiem jak sie "fachowo" nazywa ten który jest przy zegarach po lewej stronie ,najprawdopodobniej jak on padł to sie lampy nie chowaja
Cobra84 - 18-06-2011, 22:12

wymieniłem przycisk i działa, ale nie rozumiem bo stary założyliśmy do drugiego samochodu i działał normalnie... Dziwna sprawa :P Na szczęście po problemie
szeskey - 19-06-2011, 04:44

może się przepalił ? nie ważne -ważne ze działa :)