Carisma - Techniczne - filtr kabinowy
petyer666 - 17-06-2011, 11:11 Temat postu: filtr kabinowy witam wszystkich sprawdzalem czy za schowkiem pasazera jest kabinowy i powiem wam tak ze4 jest jakas czarna skrzynka a na niej jakas linka na ciegnie z boku zamontowana i ta linka prowadzi w strone kierownicy ja nie mam pojecia co to jest??? czy to jest to czy nie???
[ Dodano: 17-06-2011, 11:17 ]
aaa i jeszcze jeden temat znalazłem cos takiego-PSF1L 1L Płyn do układu wspomagania chcialbym wymienic bo ciezko mi kierownica pracuje pewnie nigdy nie byl wymieniany gdzie sie go wymienia moze jakies wskazowki???
Xiah - 17-06-2011, 15:20
w tej czarnej skrzynce znajduje się parownik od klimy. filtr powinien byc przed parownikiem, powinien byc dobrze widoczny: taka jakby zasówka. możliwe tez ze nie posiadasz filtra kabinowego (podobnie jak ja)
sniegu - 17-06-2011, 15:55
poszukaj na forum gdzieś jest jak wyglada ten filtr ale jeżeli widać tylko ta jednostkę klimatyzacji to jest to możliwe że nie masz tego filtra ja też tak mam i też było mi w to ciężko uwierzyć
Hugo - 17-06-2011, 23:18
petyer666 napisał/a: | Płyn do układu wspomagania chcialbym wymienic bo ciezko mi kierownica pracuje | Tego płynu się nie wymienia, on sie nie zużywa. Co do cieżko pracującej kierownicy to pewnie zacierają sie sworznie wahaczy lub brak zbieżności kół.
|
|
|