To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - filtr kabinowy

petyer666 - 17-06-2011, 11:11
Temat postu: filtr kabinowy
witam wszystkich sprawdzalem czy za schowkiem pasazera jest kabinowy i powiem wam tak ze4 jest jakas czarna skrzynka a na niej jakas linka na ciegnie z boku zamontowana i ta linka prowadzi w strone kierownicy ja nie mam pojecia co to jest??? czy to jest to czy nie???

[ Dodano: 17-06-2011, 11:17 ]
aaa i jeszcze jeden temat znalazłem cos takiego-PSF1L 1L Płyn do układu wspomagania chcialbym wymienic bo ciezko mi kierownica pracuje pewnie nigdy nie byl wymieniany gdzie sie go wymienia moze jakies wskazowki???

Xiah - 17-06-2011, 15:20

w tej czarnej skrzynce znajduje się parownik od klimy. filtr powinien byc przed parownikiem, powinien byc dobrze widoczny: taka jakby zasówka. możliwe tez ze nie posiadasz filtra kabinowego (podobnie jak ja)
sniegu - 17-06-2011, 15:55

poszukaj na forum gdzieś jest jak wyglada ten filtr ale jeżeli widać tylko ta jednostkę klimatyzacji to jest to możliwe że nie masz tego filtra ja też tak mam i też było mi w to ciężko uwierzyć
Hugo - 17-06-2011, 23:18

petyer666 napisał/a:
Płyn do układu wspomagania chcialbym wymienic bo ciezko mi kierownica pracuje
Tego płynu się nie wymienia, on sie nie zużywa. Co do cieżko pracującej kierownicy to pewnie zacierają sie sworznie wahaczy lub brak zbieżności kół.