ASX Ogólne - [1.6] Głośność skrzyni biegów 

Krzychuuu - 26-06-2011, 21:34 Temat postu: [1.6] Głośność skrzyni biegów W waszych ASX 1.6 też dosyć głośno słychać zmianę biegów na zewnątrz ASXa gdy 

zmieniacie biegi ? W środku przy zamkniętych szybach tego nie słychać, przy otwartych

już słyszę zwłaszcza gdy stoję w podziemnym garażu i ten dźwięk odbija mi się od ścian.
												 jurekschroda - 26-06-2011, 23:16
  Ja  mam  "problem" - jak jadę to spada mi poziom paliwa.     

Litości, wprowadź 100 aut do podziemnego garażu  - w 99 będziesz słyszał zmiany biegów.

Jakieś inne "problemy" ???
												 Krzychuuu - 26-06-2011, 23:59
  Heh bo gdzieś tam wyczytałem ze jak głośno chodzi skrzynia tzn ze trzeba do niej dolać oleju.  W nowym kilkumiesięcznym to chyba jest tam full. Co do skrzyni to jeszcze czasem mam problem z wrzucaniem biegu wstecznego.
												 cefaloid - 27-09-2011, 14:56

| Krzychuuu napisał/a: | 	 		  | Heh bo gdzieś tam wyczytałem ze jak głośno chodzi skrzynia tzn ze trzeba do niej dolać oleju.  W nowym kilkumiesięcznym to chyba jest tam full. Co do skrzyni to jeszcze czasem mam problem z wrzucaniem biegu wstecznego. | 	  

Nie zebym coś doradzał ale... Jak sąsiadowi w Polonezie głośno działał tylny most to celem sprzedaży nasypał trocin które to kasowały luz oraz działały tłumiąco na hałas.

| 

|  

|