[XX-92]Colt C50 i starsze - zwrotnica i piasta
avangarda - 27-06-2011, 13:42 Temat postu: zwrotnica i piasta Witam, łożyska w colcie do wymiany, kupione i leżą, nie da się ich w cywilizowany sposób wymienić, wyciągnięte z auta pół zawieszenia, nie da się wybić nawet na prasie przegubu z wieloklinu, ale za to przy okazji dało się rozwalić zwrotnicę (pęknęła) tą przy zacisku czy jakoś tak... Czy ktoś z Was miałby może taką część na sprzedaż, najlepiej z piastą odrazu, albo czy ktoś wie gdzie mogę dostac to? Szroty wszystkie już objechane, na allegro są ale na miejscu nie ma tych części. Porażka, auto stoi od kilku dni i nie wiadomo jak to ruszyć dalej. Może z innego modelu/samochodu pasowałaby taka część, ktoś już się z tym bawił? Jak Wy mi nie pomożecie Maniaki to ja nie wiem co tego miśka czeka...
Czekam na jakieś info, każda informacja może się przydać... Pozdrawiam
Bazz - 28-06-2011, 17:22
którą stronę? lewą czy prawą?
dekolt - 29-06-2011, 00:12
a tu, Bytom to blisko:
http://allegro.pl/mitsubi...1655761485.html
avangarda - 29-06-2011, 14:05
Bazz, lewa strona, dekolt, tam byłam osobiście i nie ma tego na miejscu, mimo, że aukcja wystawiona... Zamówiłam z Włocławka, przyszła dzisaj zwrotnica, piasta i tarcza razem, wygląda na ok, teraz zobaczymy jak to pójdzie w rozbiórce. I przegub poszedł podczas próby którejś z kolei, więc kolejna rzecz przy okazji do wymiany...
|
|
|