To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - nauka obrotow

konradsd - 28-06-2011, 00:08
Temat postu: nauka obrotow
witam, ostatnio bylem zmuszony do odlaczenia ako , cari stala bez ako bardzo dlugi czas, po podlaczeniu wiadomo trzeba nauczyc obrotow, tak wiec pospapielm wedlug instrukcji tutaj zawartej, nadal troche faluja obroty wiem ze kiedys tez po odlaczeniu mi falowaly ale po przejechaniu jakiejs dluzszej trasy 300 km wszystko wrocilo to do normy, wiec czekam cierpliwie, problem ktory mnie denerwuje to to ze nie dziala mi one touch przy 3 szybach a przy jedenj dziala (po prawej stronie z przodu), ako bylo odpiete jakies 4 dni temu, nie wiem czy jeszcze raz nie odpiac ako i na nowo nauczyc obrotów ,chyba ze wy cos innego wymyslicie pozdrawiam
plecho1 - 28-06-2011, 07:38

Jedna szyba działa właściwie bo pewnie przypadkiem nauczyłeś ją tej funkcji. Aby to zrobić z innymi, trzeba szybę opuścić do końca i przez parę sekund przytrzymać w tej pozycji klawisz a następnie zamknąć do końca i też przez kilka sekund tak przytrzymać klawisz.
konradsd - 30-06-2011, 19:32

szyby rzeczywisie nauczyly sie "one tauch" co do falujacych obrotow dam sobie troche czasu moze to wroci do normy, czy lepiej dac przeczyscic przepustnice?