Małopolskie - Prosba o oblookanie auta w Krakowie
piwkotom - 28-06-2011, 23:00 Temat postu: Prosba o oblookanie auta w Krakowie Czesc wszystkim
prosbe mam mala
troche mi glupio bo nie chodzi o Mitsu ale Mitsu nie ma dla mnie dobrej propozycji i musze podpierac sie innym japonczykiem
Jestem z Gdanska i mam troche kilometrow do przejechania nie daj bog w ciemno, dlatego prosilbym, gdyby znalazl sie ktos tak mily z Krakowa o podjechanie i oblookanie auta. Dobrze jakby ten ktos mogl sprawdzic go rowniez pod katem jakosci zawiechy, mostow przeniesienia napedu itp podobnych zwiazanych z 4x4. Oczywiscie reszta tez mnie interesuje. Zanim sie ewentualnie wybiore chcialbym wiedziec czy warto.
aaaa.... no i oczywiscie co to za instalka LPG, jak jest zrobiona i jak sie zachowuje.
Zreszta.... sami wiecie.... wszystko co sie uda sprawdzic na miejscu
Ja sprawdzam go rowniez po VIN-ie w temacie jego historii w USA ale tam wszystkiego sie nie dowiem.
Infiniti FX45 Krakow
Z gory dziekuje za ewentualna pomoc i/lub info.
Oczywiscie odwdziecze sie solennie przy najblizszej mozliwej okazji
pzdr
piwkotom
mkm - 30-06-2011, 00:21
piwkotom, w piątek mogę jechać.
Wyślij mi na PW (lub tu) "listę życzeń" do sprawdzenia czyli pod jakim kątem go oglądać
piwkotom - 03-07-2011, 18:25
ehhhh qrcze, nie bylo mnie :/
dasz jeszcze rade sie wybrac? Co potrzebuje to tak naprawde wszystko co bys weryfikowal gdybys sam go kupowal
organoleptycznie karoseria, komora silnika i silnik, podlogi pod dywanikami w kabinie i w bagazniku, przejechac sie, posluchac zawiechy, wnetrza, praca silnika na gazie i na benzynie, jak zachowuje sie skrzynia, czy dzialaja pierdolki - klima, ogrzewanie, abs, jak zachowuja sie kontrolki poduszek i wszelkie inne., regulacja foteli, okna lustra.
Wszystko co mozna oblookac samemu nie wjezdzajac na warsztat.
Jak bedzie oki to wsiadam w auto i jade
|
|
|