[92-96]Lancer CB0 - włączniki - awaryjne, przeciwmgłowe tylne, tylna wycieraczka
DanielBogusz - 04-07-2011, 22:52 Temat postu: włączniki - awaryjne, przeciwmgłowe tylne, tylna wycieraczka Bawiłem się w wymianę diod przycisków na szybko i dobrze poszło mi tylko z podgrzewaniem lusterek i szyby, pozostałe co opisałem po prostu mi się rozsypały na części i nie mogę za nic w świecie tego złożyć. Pomocy, zręczności to ja za grosz nie posiadam i wszystko szlag trafił, ech!
SnowDevil - 28-07-2011, 13:53
jak byś był w Warszawie któregoś dnia to się odezwij. Ja wymieniłem wszystkie żaróweczkni w przyciskach bez większego problemu więc mogę pomóc, a to nie zajmuje dużo czasu.
DanielBogusz - 28-07-2011, 22:32
W Warszawie to jestem prawie codziennie, na lotnisko jeżdżę. Może nie teraz, ale w połowie sierpnia bardzo chętnie jeśli będzie Ci pasowało, wtedy będę miał mniej do roboty. Nie pomyślałem nawet, że ktoś może mi pomóc przy taaakich rzeczach dzięki kolego
Podpinając jeszcze pod temat chciałbym zapytać, czy gdybym chciał "dołożyć" do lancera regulację oświetlenia deski rozdz. i zegarów, oraz regulację elektr. lusterek to gdzie muszę podłączyć przewody, które szły by od tych przełączników? W Gli nie mam, więc zagadka dla mnie
SnowDevil - 26-08-2011, 18:04
pisz na PW jak będziesz się wybierał. Ja niedaleko lotniska pracuję. pzdr
DanielBogusz - 10-09-2011, 10:34
Nie wiem, czy to będzie możliwe z tego względu, że przyciski, które miałem wcześniej uszkodziłem podczas demontażu, a załatwiłem sobie za grosik nowe, ale z lancera sporo starszego. W '98 kombi miałem już wszystkie podświetlane, a te co mam od starszego, m.in. przycisk od awaryjnych nie ma chyba podświetlenia. Podobnie chyba jest z tylną wycieraczką, bo też nie świeci...SnowDevil, dzięki za pomoc!
SnowDevil - 14-09-2011, 13:55
przycisk awaryjnych powinien mieć podświetlenie i na dodatek tam chyba 2 żarówki nawet są w środku, przynajmniej w moim tak jest. Nie działała jedna po wymianie ale jakos sama zaczęła działac po pewnym czasie.
|
|
|