Forum ogólne - Kolor felg dla srebrnego Mitsubishi Galant
spidernet - 05-07-2011, 20:14 Temat postu: Kolor felg dla srebrnego Mitsubishi Galant Chciałbym odnowić felgi od mojego Galanta. W tej chwili kolor karoserii jest srebrny, takie też mam felgi. Zastanawiam się jednak nad zmianą koloru felg... Cały czas myślę nad białymi felgami. Czarne raczej odpadają... A może wy coś poradzicie? Co będzie pasowało do srebrnej karoserii, macie jakieś doświadczenie w temacie? Dodam tu, że felgi będą malowane metodą proszkową jeśli to ma znaczenie
Anonymous - 05-07-2011, 20:43
czarna felga i polerowany rancik jeżeli masz felgi ze sporta z avataru, a ogólnie to najlepiej sprzedaj to co masz i kup coś mniej gumowego będziesz dłużej cieszył się prostymi felgami
spidernet - 05-07-2011, 21:26
Mam te felgi jakby szprychowe od wersji chyba sport. Ktoś z was może dysponuje fotkami felg w połączeniu z autem w tym kolorze?
Misiek :) - 10-07-2011, 14:36
wg mnie felgi grafitowe, czarne z chromowanym/polerowanym/srebrnym rantem.
Możesz felgi pomalować proszkowo na czarno a potem z czyjąś pomocą ranty machnąć na jasny kolor.
Ewentualnie zaszalejmy i niebieskie felgi tylko do niebieskich pasował by jakiś delikatny niebieski wzór na aucie (w stylu drut kolczasty wokoło auta)
Ja osobiście mając srebrne auto (nie lubie tego koloru) dał bym jakiś tuning w stylu ex colt CA0 Paweli
spown - 10-07-2011, 20:49
Misiek napisał/a: | jakiś delikatny niebieski wzór na aucie (w stylu drut kolczasty wokoło auta) |
to poważna propozycja?
spidernet - 10-07-2011, 22:24
hmm raczej skłaniam się pozostawić srebrny... albo ten czarny ze srebrnym rantem... albo też całe białe... sam już nie wiemm... macie jakieś foty skomponowane ze srebrnym autem?
Misiek :) - 10-07-2011, 22:35
Cytat: | to poważna propozycja? |
Ja bym poszedł w tym kierunku.
Nie mówie o oklejaniu całego auta, ale delikatne akcenty, jakiś pasek... Oczywiście z umiarem.
Co do felg wujek google pokazuje
http://i41.tinypic.com/2zsqrnm.jpg
Wg mnie biały pasuje do większości kolorów oprócz srebrnego. Ale to jest moje skromne zdanie.
Wolałbym kolor chromu do srebrnego auta
spidernet - 12-07-2011, 13:09
hmmm coś tu nie gra w tym aucie ;p
Tomek - 12-07-2011, 13:46
spidernet napisał/a: |
hmmm coś tu nie gra w tym aucie ;p |
ameryka
Anonymous - 12-07-2011, 20:22
tomek84 napisał/a: | spidernet napisał/a: |
hmmm coś tu nie gra w tym aucie ;p |
ameryka |
ameryka to raz, dwa to że te felgi są dołożone tylko wirtualnie, spójrzcie na odbicie w kałuży przy przednim kole....
spidernet - 16-07-2011, 21:55
heh i nadal stoję w miejscu, chociaż decyzja będzie podjęta nie wcześniej niż za 3 tygodnie. Czy ktoś z was ma możliwość zrobienia symulacji graficznej kolorów felg dla srebrnego galanta? Ostatnio widziałem też pomarańczowe felgi (coprawda w pasku, jednak ciekawie wyglądały), ale to chyba zbyt "szczeniackie" rozwiązanie
Juiceman - 17-07-2011, 20:28
SnowDevil - 18-07-2011, 13:47
sprawdź sobie na tej stronce: ELEKTRONY.CZ
spidernet - 19-07-2011, 17:44
dzięki za link
a oto bardzo fajny misiek, wręcz aż miodzio
tylko felga nie ta, co z oryginału więc nie wiem jak to się ma do mojego wątku
Rzeczywiście srebrne auto wcale nie jest takie fajne
|
|
|