Forum ogólne - Witam
Leny - 05-07-2011, 20:27 Temat postu: Witam Witam wszystkich serdecznie......jestem tu nowy i napewno bede was prosil o porade w zakupie Glanta najlepej 2,5 v6:)....uczestniczlem juz w forum v40 dotyczácego vovlo ale zmiana preferecji na malutkkie marzenie w kombi v6 ......musi zaistniec w koncu.....oszczedny 1.9 voliak poszedl do zyda i teraz szukam Mitsubih:))))) sorki za bledy ale ne mam polskich znakow......i na poczatku pytaniechodz juz troszke poczytalem czy warto mimo wszystko probowac kupna galanta u goscia z Gliwic ???
Yuppy - 06-07-2011, 00:25 Temat postu: Re: Witam
Leny napisał/a: | sorki za bledy ale ne mam polskich znakow...... |
Co nie usprawiedliwia Cię z popełnienia wielu innych błędów interpunkcyjnych i literówek.
Leny napisał/a: | i na poczatku pytaniechodz juz troszke poczytalem czy warto mimo wszystko probowac kupna galanta u goscia z Gliwic ??? |
A gościu z Gliwic jest jeden jedyny, czy może jakoś się nazywa?
Tomek - 06-07-2011, 08:32 Temat postu: Re: Witam
Yuppy napisał/a: | Leny napisał/a: | sorki za bledy ale ne mam polskich znakow...... |
Co nie usprawiedliwia Cię z popełnienia wielu innych błędów interpunkcyjnych i literówek.
Leny napisał/a: | i na poczatku pytaniechodz juz troszke poczytalem czy warto mimo wszystko probowac kupna galanta u goscia z Gliwic ??? |
A gościu z Gliwic jest jeden jedyny, czy może jakoś się nazywa? |
dzis sie to nazywa dys..... (leksja/grafia/....)
Yuppy pan z gliwic jest jeden
Leny mimo wszystko moim zdaniem warto, ale zalezam szczególną ostrożność
chyba każdy jest po przygodzie i na 99% każdy jest wybebeszony
jakkolwiek brak radia, koła zapasowego itp moge zrozumieć, tak już wyrywanie głośników to troche za dużo, albo podmiana lamp na angliki
Manuela - 06-07-2011, 09:07
tomek84 napisał/a: | dzis sie to nazywa dys..... (leksja/grafia/....) | za moich czasów mówiło się leń
Leny - 06-07-2011, 10:51
dzieki tomku:)) reszcie rowniez.......za mile powitanie......no mimo wszystko dzieki
Abuanda - 22-07-2011, 16:27
Aż strach się wypowiadać jako nowy, od razu się dostanie reprymendę za nie poprawną polszczyznę.
Tomek - 22-07-2011, 16:36
Abuanda napisał/a: | Aż strach się wypowiadać jako nowy, od razu się dostanie reprymendę za nie poprawną polszczyznę. |
Mam 3 myśli na temat tego postu:
1. takie purystyczne forum
2. Widać, że sprawdziłeś ortografię przed wysłaniem posta
3. wpadłem tu robić żur (jeździsz oplem, w stopce samochody forda)
a tak na poważnie - to witamy
|
|
|