To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Przepływka na podmianę Colt 1.6

ozzy89 - 08-07-2011, 14:10
Temat postu: Przepływka na podmianę Colt 1.6
Czy ktoś na Śląsku posiada taką przepływkę ? Oczywiście może być też od Lancera z tym silnikiem. Potrzebowałbym na podmiankę, bo nie wiem czy moja lekko nie świruje, bo mam małe problemy przy wyższych obrotach. Byłbym ogromnie wdzięczny, gdyby ktoś okazał się tak pomocny i pozwolił mi przełożyć przepływomierz, żeby sprawdzić ten trop ;)
WojtekPrzadka - 27-07-2011, 12:35

Hej.

Wprawdzie nie posiadam Colta, ale myślę, że warto zapytać w firmie MITSU STYLE z Pszczyny. Oni mają części nowe i używane do miśków. Ostatnio byłem pytać o możliwość podmiany u nich na miejscu przepływomierza do galanta i nie było problemu.

Kontakt do nich:

tel. kom.: 48 502 082 388

tel.: 48 (032) 44 70 814

Też obecnie szukam kogoś na podmianę aparatu zapłonowego, ale niestety jakoś nikt się nie odzywa.

ozzy89 - 27-07-2011, 20:10

dzięki, nie wiedziałem, że posiadają też używane części ;) obecnie jestem w trakcie kołowania jednej przepływki ;) jak nie wypali to zadzwonię do nich, chociaż do Pszczyny mam ok 70 km :P
WojtekPrzadka - 27-07-2011, 21:45

No to jest kawałek. Ale można wziąść rodzinkę na wycieczkę przy okazji zwiedzić zagrodę żubrów, zamek i sprawdzić samochód :)
ozzy89 - 31-07-2011, 13:18

własnej rodziny jeszcze nie posiadam, ale dziewczynę mogę wziąć :D szkoda, że urlop mi się skończył ;) ale chyba wziąłbym jeden dzień wolnego, jeśli miałbym tam podjechać, bo po pracy, to ciężko miałbym się wyrobić :P