To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I GEN Techniczne - [I 2.0] Gdzie kupić szybko końcówki drążków kierowniczych

elektryk - 11-07-2011, 14:40
Temat postu: [I 2.0] Gdzie kupić szybko końcówki drążków kierowniczych
Witam
Gdzie można kupić szybko dobre jakościowo drążki do Outlandera 1? W ASO cena 200zł i do tego nie ma od ręki, na allegro zamienniki które wyglądają na ulepione z chińskiej gliny. Do tego akurat sporo firm jest na urlopach i ciężko coś znaleźć.

Może komuś gdzieś się ostało, potrzebuje jedną sztukę. Najchętniej z okolic Łodzi.

BUBU - 11-07-2011, 21:17

Elektryk , końcówka jest taka sama w większości Mitsubishi i Hyundai.
W intercarsie można kupić ori Hyundaia za nieduże pieniądze :)

Pozdrav

elektryk - 11-07-2011, 21:57

BUBU napisał/a:
Elektryk , końcówka jest taka sama w większości Mitsubishi i Hyundai.
W intercarsie można kupić ori Hyundaia za nieduże pieniądze :)
Dzięki, coś słyszałem w temacie, ale możesz mi podać symbol albo przykładową nazwę modelu?

Wydawało mi się że w Intercars mają sporo zamienników a one nie są pogrupowane po samochodach tylko po numerach katalogowych producenta zamiennika. Akurat pod mitsu są 3 typy, brak żadnego na stanie, więc chyba jakby pasowały do Hyundai to by też się pokazały pod mitsu.

BUBU - 12-07-2011, 01:20

elektryk napisał/a:

Wydawało mi się że w Intercars mają sporo zamienników a one nie są pogrupowane po samochodach tylko po numerach katalogowych producenta zamiennika. Akurat pod mitsu są 3 typy, brak żadnego na stanie, więc chyba jakby pasowały do Hyundai to by też się pokazały pod mitsu.

No właśnie nie bardzo , trzeba po prostu wiedzieć czego szukać.
U Agi w Outku są np. zamontowane drążki i końcówki z Lantry po 2000 r

Pozdrav

elektryk - 20-07-2011, 12:48

Ponieważ i tak nie było czasu na szybko wymieniać więc musiałem się przemęczyć na starej końcówce. Zamówiłem oryginały mitsu, ale poza ASO, cena wstępnie 110zł/sztuka. Jeśli dostanę najprawdziwszy oryginał to cena jak dla mnie akceptowalna.