To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - PODZIĘKOWANIA ..... Olbrzymie podziękowania !!!

akbi - 15-07-2011, 22:39
Temat postu: PODZIĘKOWANIA ..... Olbrzymie podziękowania !!!
.... yhhhhm .... eeekmh ...
Przyznam, że nie bardzo wiem co mam napisać, gdyż jeszcze szczena mi się nie podniosła ....

...otóż ..dzisiaj na spocie Pomorskich Mitsumaniaków, z rąk "reprezentantów" - Raddexa i Fj_mike (wiem, że udział brało w tym szersze grono - między innymi Juiceman, Adaho_Krak, Krzyzak ... pozostałych zaangażowanych nie znam, ale dziękuję wszystkim) otrzymałem od Was - MitsuManiaków - podziękowania za moją działalność dla klubu/forum.
Poza słowami i uściskiem dłoni podziękowania zawierały 1,5 litra mojego ulubionego trunku, oraz .... Voucher na jazdę Mitsubishi Lancer Evo IX po zamkniętym torze pod okiem instruktora!!!

Przyznam, że "czegoś" takiego się nie spodziewałem i nie ukrywam, że byłem dzisiaj na spocie i zresztą nadal jestem - baaaaaaaaardzo zaskoczony i poruszony :oops: :oops: :oops: :oops:
Nigdy nie oczekiwałem choćby najmniejszych podziękować za moją działalność, gdyż samo w sobie sprawiało mi to zawsze dużo przyjemności ... a tu dzisiaj coś takiego ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nie bardzo jeszcze potrafię ująć w słowa to co czuję i co teraz Wam powinienem napisać, więc przyjmijcie jedynie:

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ !!!!!!
:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

raddex - 15-07-2011, 23:37

Bardzo prosimy 8) :mrgreen:
gulgulq - 16-07-2011, 06:50

:)

prosimy o historie z jazdy testowej wraz z dokumentacją zdjęciową :)

Marcin-Krak - 16-07-2011, 11:28

gulgulq napisał/a:

o to to to :wink: :)

Maciek - 16-07-2011, 12:08

No i lepiej niech instruktor cyka fotki/filmy :-)
fj_mike - 16-07-2011, 13:10

Cytat:

Nie wymyślili jeszcze takich szybkich obiektywów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tomasek - 17-07-2011, 19:05

Fajnie że prezent się udał :mrgreen: i że Akbiemu się podobał :thumbup:
Jakaś fotorelacja by się przydała jednak :wink:

gulgulq - 08-08-2011, 22:15

wciąż czekamy na fotorelacje :)
akbi - 08-08-2011, 22:23

No to jeszcze troche ... Do pazdziernika na pewno nie bedzie co pstrykac :(
tomusn - 29-08-2011, 16:50

Również podziękowania za miłą i bezproblemową współpracę!
akbi - 29-08-2011, 16:57

Dziękuję wszystkim, którzy przybyli w sobotni zlotowy wieczór obalić wspomniane w pierwszym poście Martini.

Wiem wiem ... że nie dla każdego starczyło, ale trzeba było się nie spóźniać :P

A oto kilka fotek dla nieobecnych :)

ps' wiem, że sporo osób nie zdążyłem poinformować, ale niestety zabrakło "namiarów kontaktowych" :(

Juiceman - 29-08-2011, 18:15

Wybacz Łobuzie, że nie dotarłem, ale nie dałem rady ; / more fotos please ;)
akbi - 29-08-2011, 18:34

Juiceman, www.akbi.pl/photos
rosomak1983 - 29-08-2011, 20:17

Młody Krzyżak to wykapany tatuś :shock: :wink:
JCH - 29-08-2011, 20:34

Niestety sesemesa odczytałem dopiero w niedzielę po południu.... W trakcie Zlotu telefon był na OFF. No i było już "po filipie" :( :( :(