Off Topic - metaldamage.pl
Piospi - 16-11-2006, 22:42 Temat postu: metaldamage.pl Witam, gra w stylu Ogame:
Cytat: |
Witamy w MetalDamage!
MetalDamage jest symulatorem wyścigów online. Tysiące kierowców wyzywają się wzajemnie, aby trafić na szczyt rankingu!
Funkcje
* Wiele spektakularnych samochodów
* Stuninguj swój samochód i zostań najlepszym kierowcą!
* Swoim przeciwnikom zostawiaj tylko kurz!
* Sprawdź się w pojedynku z dużą społecznością!
* Spotkaj nowych przyjaciół korzystając z wewnętrznego systemu wiadomości!
|
http://www.metaldamage.pl/
polecam ! fajna gierka ! niestety nie ma tam Mitsubishi
p.s. jesli było, to sorki, ale uzylem funkcji "szukaj" i niczego nie znalazlo ;]
Hubeeert - 16-11-2006, 22:50
Piospi napisał/a: | jesli było | nie było
Piospi napisał/a: | to sorki, | niby dlaczego? moderatorzy tez musza mieć co robic
Piospi napisał/a: | uzylem funkcji "szukaj" i niczego nie znalazlo | Klękajcie Narody - nowy uzytkownik forum i wie co to jest szukajka
cns80 - 17-11-2006, 07:37
Hubeeert napisał/a: | Piospi napisał/a: | to sorki, | niby dlaczego? moderatorzy tez musza mieć co robic
|
Przypomnę Ci to kiedyś
Hubeeert - 17-11-2006, 07:41
cns80, Hubeeert napisał/a: | moderatorzy |
nie admin a poza tym skoro forum jest user friendly a Piospi, użył szukaj co samo w sobie jest raczej niespotykane to nawet gdyby było coś nie ta to nie tragedia, że trzeba by coś przenieść czy cóś
Anonymous - 17-11-2006, 09:00
MetalDamage to kicha - bawiłem się w to ~miesiąca i dosłownie zero pozytywnych wrażeń.
Innymi słowy nie polecam, jest wiele innych lepszych sposobów zabijania wolnego czasu....
cns80 - 17-11-2006, 17:57
Hubeeert napisał/a: | cns80, Hubeeert napisał/a: | moderatorzy |
nie admin a poza tym skoro forum jest user friendly a Piospi, użył szukaj co samo w sobie jest raczej niespotykane to nawet gdyby było coś nie ta to nie tragedia, że trzeba by coś przenieść czy cóś |
Ale ja Ci to przypomnę jak będziesz (ty lub któryś moderator) chciał dać mi ostrzeżenie za OT. Wtedy powiem:
"Tata, a Hubeeert powiedział że moderatorzy też powinni mieć co robić !"
To był żart oczywiście.
Hubeeert - 17-11-2006, 18:08
cns80, zwróć proszę uwagę na nastepujące sprawy:
1. W jakim dziale jesteśmy
2. Kiedy się zarejestrowałeś
3. Ile masz postów
A poza tym to ja jestem adminem
cns80 - 17-11-2006, 18:28
Chyba się nie wywinę
Swoją drogą proponuje Ci spółkę:
"Mistrzowie OT w dziale OT" Sp. z o.o.
Pozdrawiam
Hubeeert - 17-11-2006, 18:35
"Mistrzowie OT w dziale OT" Sp. z o.o.
Piospi - 17-11-2006, 20:33
Hubeeert napisał/a: | Piospi napisał/a: | jesli było | nie było
Piospi napisał/a: | to sorki, | niby dlaczego? moderatorzy tez musza mieć co robic
Piospi napisał/a: | uzylem funkcji "szukaj" i niczego nie znalazlo | Klękajcie Narody - nowy uzytkownik forum i wie co to jest szukajka |
bo n00bem to ja nie jestem
Hubeeert - 17-11-2006, 20:36
Piospi i bardzo dobrze.
Efa! - 19-11-2006, 15:53
A ja Wam zaraz dam mistrzów OT, Wy... Wy... @#$%!
|
|
|