To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0, 1997r, sedan, Gostynin

gkm_lodz - 21-07-2011, 14:53
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0, 1997r, sedan, Gostynin
Witam :) Proszę o opinię:

Kod:
Cena Kup Teraz    9 600,00 zł
Do końca   
4 dni (wto 26 lip 2011 11:25:34 CEST)
Sprzedający    ryba361 (206)
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Obejrzyj inne przedmioty Sprzedającego
Lokalizacja    Gostynin

Cena Kup Teraz 9 600,00 zł

Tej aukcji nie możesz dodać do koszyka

Dostawa i płatność
Płatność przy odbiorze   
Odbiór osobisty0,00 zł
Sprzedający w tej aukcji
nie udostępnia opcji Odbiór w punkcie - poproś o nią

Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):1997 Przebieg (km):203000 Pojemność silnika (cm3):1997 Moc silnika (KM):136 Skrzynia biegów:Manualna Rodzaj paliwa:Benzyna + LPG Typ:Sedan/Limuzyna Liczba drzwi:4/5 Kolor:Srebrny
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,

Opis

Na sprzedanie mam piękne autko Mitsubishi Galant 2.0 16V +LPG sprowadzony dwa lata temu z Holandii, jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Pojazd w ciągłej eksploatacji, nigdy mnie jeszcze nie zawiódł.
Posiadam komplet 3-kluczyków, oraz wszystkie dokumenty od poprzedniego właściciela.
Mogę dołożyć oryginalny bagażnik Mitsubishi, którego nie ma na zdjęciach oraz komplet alufelg z oponami zimowymi po jednym sezonie.
Wymienione filtry od gazu, filtr paliwa, pyłkowy, klocki hamulcowe oraz tarcze, sprzęgło kompletne, wszelkie naprawy związane z ciągłą eksploatacją wykonywane na bieżąco.
Cena do negocjacji.

Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr. 723528915

link: http://moto.allegro.pl/mi...1713997761.html

[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 24-07-2011, 21:34 ]
gkm_lodz, taguj właściwe tematy.

Anonymous - 21-07-2011, 19:46

wtryski gazowe to valtek w tej pozycji zaraz zdechną albo już zdychają i głośno pracują.
napis mitsubishi na tylnej klapie wydaje się być krzywy - tego nie jestem pewien,
nadkola wyglądają na już zrobione, ogólnie wygląda sensownie kwestia tego co wyjdzie przy oględzinach.

Arturro-86 - 24-07-2011, 16:58

Tak jak napisał Derpin - ta szyna wtryskowa Valtek już może dogorywać przez taki montaż... druga sprawa co do tej instalacji, że bezwładność tego układu pewnie jest duża, z powodu długości przewodów od wtryskiwaczy do kolektora :roll:

To co jeszcze widzę, to zmienione migacze na białe (ale to nie świadczy o niczym złym, szkoda tylko, że nie wymienił też tych bocznych :biggrin: ).

Trzecia sprawa - albo mi się wydaje, albo tam jest susza w zbiorniczku wyrównawczy :?: :roll:

Tomek - 24-07-2011, 21:16

Arturro-86 napisał/a:

Trzecia sprawa - albo mi się wydaje, albo tam jest susza w zbiorniczku wyrównawczy :?: :roll:

zdecydowanie Ci się wydaje

uzi - 24-07-2011, 22:42

Derpin napisał/a:
wtryski gazowe to valtek w tej pozycji zaraz zdechną albo już zdychają i głośno pracują.
napis mitsubishi na tylnej klapie wydaje się być krzywy - tego nie jestem pewien,
nadkola wyglądają na już zrobione, ogólnie wygląda sensownie kwestia tego co wyjdzie przy oględzinach.

Moje pytanie czemu mają zdechnąć

Arturro-86 - 25-07-2011, 10:56

tomek84 napisał/a:
Arturro-86 napisał/a:

zdecydowanie Ci się wydaje

Teraz się przyjrzałem dokładniej i da się wyłapać "kontrast"... więc tam jest ok :wink:

uzi napisał/a:
Moje pytanie czemu mają zdechnąć

Podobno wtryskiwacze powinny być zamontowane w pozycji pionowej... te ewidentnie nie są.
Chociaż ostatnio pytałem się pewnego gazownika na ten temat i powiedział mi, że Valteki czerwone to nie wtryskiwacze, tylko cewki i tam ta pozycja pionowa nie jest konieczna... i teraz sam mam mętlik :roll:
Ale z pewnością nie jest to dobry montaż, ze względu na to, jaką długość mają przewody od wtryskiwaczy do kolektora...

annihilator - 25-07-2011, 18:19

Też nie jestem ekspertem w LPG ale z tego co mi naopowiadali to zależy jakie to wtryskiwacze, bo np. jeśli chodzi o magic jety to mogą sobie one nawet wisieć, podobno znaczenia to nie ma jak są i gdzie są, ważne jest bardziej jak długi rurek i czy nie powyginany. Co do hałasu to kwestia podkładek pod listwę no i oczywiście producenta. No ale ekspertem nie jestem więc mogę mieć złe info, jedno wiem na pewno, widziałem takie jak tu zamontowane w 323f 1.5L pionowo i hałasowało jak diabli. Sam mam LPG, to co słychać hałasem nazwać nie można ale jest delikatna różnica dźwięku spod maski między Pb a LPG.